PDA

Zobacz pełną wersję : Jak jest z Irfanview...?



Jurek Plieth
20-11-2004, 13:48
Czy on jest dla zastosowań amatorskich freeware (jak twierdzi autor na stronie internetowej), czy też może jednak shareware? Pytam bo miałem do dzisiaj v.3.85 w której działały wszystkie opcje. Po upgrade'owaniu do v.3.95 nie mam dostępu do opcji Save i wyświetla mi się okienko do wpisania kodu dostępu :cry:

Tomasz Golinski
20-11-2004, 16:07
:?: :?: U mnie jest ok.

filip71
20-11-2004, 22:39
u mnie też

Vitez
21-11-2004, 16:35
Moze zamiast upgrejdowac odinstaluj i sciagnij nowa wersje ze stronki Irfana? Moze on upgrade uznal za chec rejestracji.

Jurek Plieth
21-11-2004, 19:08
Moze zamiast upgrejdowac odinstaluj i sciagnij nowa wersje ze stronki Irfana? Moze on upgrade uznal za chec rejestracji.
Dzięki za dobrą radę. Zrobiłem tak i teraz jest OK :D

Czarek
22-11-2004, 16:12
Tu jest 3.95 + all plugins + spolszcenie http://www.akk.net.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=2