PDA

Zobacz pełną wersję : Prośba do kolegów z Łodzi

domero
22-08-2006, 10:13
Mam małą prośbę do kolegów z Łodzi. Chodzi mi o informację, co znajduje się na posesji przy ul. Zielonej 8. Jeśli byłaby taka możliwość prosiłbym o zdjęcie (via mail - domero@wp.pl ) tego budynku z ujęciem ew. szyldów znajdujących się przy wejściu.
Zgodnie z informacjami na stronie www.execomputers.pl ma się tam znajdować ów sklep (.exe Computers), choć pewnie jest to prywatna posesja.
Straciłem wszelki kontakt z tą firmą i obawiam się, że zostałem wyrolowany.

Dominik

McKane
22-08-2006, 11:01
Hejka ... postaram sie dzisiaj tam podjechac i obfocic. Ale bede dopiero wieczorem.

domero
23-08-2006, 19:40
McKane, coś z tego wyszło?
Może ktoś inny znajdzie chwilkę, że podskoczyć do centrum. Jest Was w końcu paru w Łodzi, prawda?
Czas, niestety, gra na moją niekorzyść.
Bradzo Was proszę.

p_lar
23-08-2006, 19:53
McKane, coś z tego wyszło?
Może ktoś inny znajdzie chwilkę, że podskoczyć do centrum. Jest Was w końcu paru w Łodzi, prawda?
Czas, niestety, gra na moją niekorzyść.
Bradzo Was proszę.

Dobrze że się przypomniałeś :).
W zasadzie o co biega? nie odpowiadają na telefony?
Dzisiaj w drodze do pracy przejeżdzałem obok. Było przed 9 rano, chyba zamknięte, więc nie wiem czy działają (pewnie od 10). Firma z zewnątrz wygląda jak dawniej, Okna zaklejone całkowicie reklamami więc nic nie widać. Szyldy wiszą, chyba firma istnieje. Znam ją z widzenia, nawet kiedyś miałem kupić u nich zasilacz do kompa ale na stronie mieli chore ceny. Może jutro zajrzę jak będę wracał do chaty...

domero
23-08-2006, 20:27
Telefony milczą, maile wracają. Czasem jak dzwonię jest sygnał zajętości, więc nie ja jeden próbuję się do nich dostać.
Może na dzwiach jest jakaś informacja o przerwie w pracy albo coś?

McKane
23-08-2006, 21:24
Jestem. Ja przejezdzalem obok dzisiaj (nie moglem sie zatrzymac) i bylo otwarte. Moze jutro uda mi sie wejsc i zapytac co z ich telefonem ale nie obiecuje.

domero
24-08-2006, 09:24
Udało mi się przed chwilą dodzwonić na komórkę. Pan ma sprawdzić co z moim zamówienim i dać znać. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Niestety nie udało mi się dowiedzieć o przyczynę braku wszelkiego kontaktu przez ostatnie dni. Tak więc całkiem spokojny jeszcze nie jestem.

-EDIT-

Kawał sk*la. Mówi, że sprawdzi i oddzwoni w ciągu pół godziny, po czym wyłącza telefon.

-EDIT2-

Jako że miałem dziś sprawę do załawienia w połowie drogi od chaty do Łodzi, postanowiłem dołożyć parę złotych na etylinę i pofatygować się do sklepu. Po krótkiej i nieprzyjemnej dyskusji dostałem zwort wpłaconej kasy + częściwą rekopensatę kosztów etyliny.
Generalnie konkluzja taka, że w zakresie prowadzenia sklepu internetowego goście są beznadziejni. Może jako sklep "stacjonarny" zasługują na uwagę, ale to będą wiedzieć najlepiej "tubylcy" :)
Na stacjonarny numer dalej nie można się dodzwonić. Nie zapytałem o to bo miałem za wysokie ciśnienie.

Dzięki wszystkim, którzy zainteresowali się moim problemem.

Jeśli o mnie chodzi: EOT.