Zobacz pełną wersję : Szczecin - spotkanie Canonierów
Padła propozycja jakiegoś małego spotkania szczecińskich Canonierów w niedzielę po południu tzn.: 27.08.2006 chętni do udziału z moich informacji to: "Janusz Body" "Parteq" no i moja skromna osoba "bvq"
Jestem umówiony na 28 sierpnia do Szczecina, jeśli moje spotkanie zostanie potwierdzone to mógłbym przyjechać popołudniem do Szczecina. Szczerze powiedziawszy to chciałem w poniedziałek rano (wczesnie rano) pofocić okolice kanłu portowego i Wałów Chrobrego. Jest ktoś chętny ze Szczecina na taką sesję?
że zapytam wcześnie rano........... tzn..........???
teraz to tak około 5.00-5.30.
o jesusie............ Boga w sercu nie masz........... :)
Ja bym sie pisał.
27-go bedę jakoś niedospany po filmowaniu weselka ale mogę wpaść, po południu.
Poniedziałek w razie jakby coś mogę podziałać po 18-tej
pzdr. DD
ja tez bym chetnie wpadl. tylko gdzie i o ktorej?
Może.... ta ostatnia niedziela........tzn. 27.08.2006
Ktoś jeszcze sie pisze ?
jak w temacie niedziela 27.08.2006. tylko kwestia miejsca i godziny...... może tak jak ostatnio Wały Chrobrego (Colorado)......... 17-18...........???
jak w temacie niedziela 27.08.2006. tylko kwestia miejsca i godziny...... może tak jak ostatnio Wały Chrobrego (Colorado)......... 17-18...........???
Raaany, pogoda pod psem,
to co - znowu bedziemy pic? 8)
No ile mozna :-) :-) :-)
I tak jestem za,
jesli nie wypadnie mi jedno spotkanie to bede o 17.00 w Colorado.
Pozdr,
Parteq
o jesusie............ Boga w sercu nie masz........... :)
Mam, mam z Mmaszą w Wawie umawialiśmy się nie raz na 3.00-3.30. Na jutro planuję na 6.00, gdzieś w okolicach Domu Towarowego Centrum i powiedzmy godzinny spacerek, wzdłuż Odry. Ktoś się pisze? Dajcie znać na priv'a.
Jeśli jutro miałoby dojść spotkanie do skutku, też dajcie znać zostanę do 17-18 w Szczecinie, potem muszę jechać do Trójmiasta.
przepraszam wszystkich, troszke mi dzis nie wypalilo, dopiero teraz wrocilem do szczecina........ niestety czasem zdarza sie nieprzewidywalne......:oops:
Spoko a co z poniedziałkiem?? Ta 17.00 aktualna??
no i diupa z tego wyszla..................
Skylines
27-03-2007, 19:38
a może jakieś inne,nowe spotkanie canonierów...wiosna idzie...spotykacie sie gdzies ??
wojciechu
28-04-2007, 21:33
Z okazji długo-majowego-weekendu odświeżę wątek.
Może znajdą się ludzie ze Szczecina chętni na wypad na miasto albo plener pofocić?
W ten weekend nic tego nie będzie ale za jakiś czas to chętnie.
wojciechu
28-04-2007, 22:01
Spoko, ja mam cały tydzien wolny. Niestety nigdzie nie wyjezdzam, wiec pisze sie na jakikolwiek dzien w tym tygodniu.