Zobacz pełną wersję : Konkurs NG
liquidsound
11-08-2006, 02:16
Co sadzicie o konkursie organizowanym przez National Geographic?? Ja powiem szczerze, przymierzalem sie aby cos podeslac ale jak przeczytalem regulamin to podziekowalem.
A co sadzisz o tmy ze jak piszesz o jakims konkursie czy wydarzeniu to podac wiecej szczegolow... moze jakis link do tego Regulaminu o ktorym chcesz podyskutowac?
Bo "wszyscy wiedza" to zadna wymowka (nielogiczna zreszta), a jesli to ty inicjujesz watek i dyskusje to nie wymagaj od przyszlych uczestnikow by sami sobie poszukali informacji na ktorych temat ty chcesz podyskutowac :roll: .
A co sadzisz o tmy ze jak piszesz o jakims konkursie czy wydarzeniu to podac wiecej szczegolow... moze jakis link do tego Regulaminu o ktorym chcesz podyskutowac?.
wstępne info:
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4381
szczegóły:
http://www.national-geographic.pl/national2/index.jsp?place=Lead11&news_cat_id=616&news_id=1223&layout=12&forum_id=259&page=text
liquidsound
11-08-2006, 13:08
A co sadzisz o tmy ze jak piszesz o jakims konkursie czy wydarzeniu to podac wiecej szczegolow... moze jakis link do tego Regulaminu o ktorym chcesz podyskutowac?
Bo "wszyscy wiedza" to zadna wymowka (nielogiczna zreszta), a jesli to ty inicjujesz watek i dyskusje to nie wymagaj od przyszlych uczestnikow by sami sobie poszukali informacji na ktorych temat ty chcesz podyskutowac :roll: .
Sorrrrrry mistrzu, poprawie sie:D
Bagnet007
11-08-2006, 15:39
Ja rok temu słałem na pierwszą edycję. Wtedy byłem jeszcze zielony w tym temacie i to co mi się wtedy podobało, dziś... :shock: Im dłużej robię zdjęcia tym więcej swoich błędów widzę i jakoś mnie nie ciągnie do konkursów :roll:
Zakk Wylde
11-08-2006, 15:55
Słyszałem o tym konkursie w tv i zamierzam wysłac ok 5-6 zdjęc ;)
liquidsound
11-08-2006, 16:09
Modl sie zebys nie wygral - przeczytaj regulamin. No chyba ze Cie stac zeby zaplacic 10% podatku od glownej nagrody;) a mozna sie domyslic ze ceny nie sa liczone po stawkach z allegro:D a bilet lotnicza klasa biznes to tez nie taniocha, do tego musisz zaplacic oplaty lotniskowe;)
Zakk Wylde
11-08-2006, 18:47
Jak dostanę bilet lotniczy to chyba moge ją sprzedac :D..
A jak dostanę nagrodę np Nikona;) to jak dam podatek to sprzedam go i kupie cos do canona i podatek tez z tego zapłacę ;)
Podatek sie placi, a potem sprzedaje sie te Nikony-no chyba nikt z was po wygraniu konkursu nie zamierza zmieniac systemu:p
wszedie przy konkursach pisze "podac godlo i naziwsko"
co to jest to godlo autora??
Zakk Wylde
11-08-2006, 20:52
To jest uniwersalny nick tak by jury nie wiedziało jak się nazywasz tylko bedą "nazywali" Cię po tym godłem
czyli jak nazywasz się np. Jan Kowalski to twoje godło musi brzmieć inaczej niż imię i nazwisko. Czyli np. łyżeczka ;)
wszedie przy konkursach pisze "podac godlo i naziwsko"
co to jest to godlo autora??
W twoim przypadku moze to byc "shaqi" :roll: .
Zakk Wylde
12-08-2006, 10:52
Właśnie coś w tym stylu ja mam godło np. Mizik ;p
dzieki ze wyjasniliscie mi ta czarna magie
Il fuoco
22-08-2006, 12:17
to po ile chodzą te nikony d2x na allegro ?? :lol: :mrgreen:
Czy zdjęcia, które wcześniej umieszczałem w internecie pod swoim nickiem mogę wysłać na konkurs?(godło wymyślę inne niiż mam nick w internecie). Jeszcze jedno pytanko-czy można zawieźć zdjęcia osobiście do siedziby NG? Nie mam do niej daleko, a pocztą nie wyrobię się do końca terminu.