Zobacz pełną wersję : pisanie po kartach cf
hej
smieszna sprawa. :)
chcialem sobie opisać z tyłu kartę cf... tylko za cholere nei wiem czym?
Długopis sie zmazuje, pisaki się zmazują, cienkopisy się zmazują, ołówek też nei daję rady?
Jak sobie z tym poradziliście?
Brzmi może śmiesznie, ale pytam całkiem serio. :)
DoMiNiQuE
05-08-2006, 14:14
A pisakiem do plyt CD probowales? powinien dac rade :)
nie mam takiego. :(
zawsez płyty cd opisywałem markerem. ;)
ale mam trop. spróbuję. :D dzienks. :)
rysiaczek
05-08-2006, 15:05
pisak permanentny daje rade:)
ja nie opisuję kart - jesli chce na niej coś nanieść to są to moje inicjały (więcej się nie mieści) lub numer kolejny karty- ale to i to robie naklejając samoprzylepne folie z numerkami czy tam literkami. na tak małej karcie nie zmieści się zbyt wiele a na pewno nie zmieści sie opis tego co jest w środku.
warto jednak jakoś te karty przechowywać - luzem w torbie primo są małe secundo szkoda je czymś zapchać.
zdrówko
No właśnie chciałem napisać imię i nazwisko i mój adres (na wypadek zgubienia. ;) )
moze po prostu adres IP? :)
Lepiej nie pisać - mogą się zdjęcia porysować.
Gdy zgubisz - zapomnij ze ktos Ci ją odda.... wywali do kosza bo toto nie podobne do niczego (uśredniam wiedze przeciętnego polaka) ;)
czasami jeżdżę za granicę. ;)
ale ej... jak będzie coś z tyłu napisane.. to może jednak odda?
Ludzie przecież odsyłają zgubione portfele. Może karty cf też? :)
nie zamierza ich gubić! a w szególności tych zapisanych.... zawsze noszę je w spec. portfeliku albo w miejscu do tego przeznaczonym w moim ulubionym Lowepro Compu Roverze
Napisac czyms co sienawet zmazuje i nakleic na napis przezroczysta zwykla tasme klejacą
Zapytaj o pisaki Shwan'a w jakimś sklepie papierniczym. Używam tego od lat do CD'ków i tym podobnych. Na kartach CF tyż pisałem, ale żeby zapodać tam maila to nie wpadłem ;-) Mam za to namiar na siebie w EXIF'ie :mrgreen: