Zobacz pełną wersję : xp64 bit
Dzygit-Dublin
03-08-2006, 20:17
witam
Czy ktos uzywa win 64bit tu na forum z grafa ati, przesiadlem sie z 32 na 64 orginal firmowy :mrgreen:
Mi sie tnie choc nie powiniem ktos ma jakies doswiadczenia z 64
komp tylko do gier ew photoshop
asus k8 sli + 2 x 1gb ramu , scsi 300gb hdd , grafa x1800xt 512 , procek dual core 3,8 amd
nie powinien a w sumie jest jazda , kumplowi na intelu smiga.
pozdrawiam
stdanielo
03-08-2006, 20:22
kumpel mial to samo, nie dalo sie uzywac, nie wiem czemu, ja sie przymiezalem, ale nie ma sterow do mojej karty tv i sobie odpuscilem
Dzygit-Dublin
03-08-2006, 21:03
kumpel mial to samo, nie dalo sie uzywac, nie wiem czemu, ja sie przymiezalem, ale nie ma sterow do mojej karty tv i sobie odpuscilem
kolo ma intela i x800 smiga mu ,ok 1 tys pkt wiecej na 3dmakr 05 ,64jest bardziej wydajny tylko te nieszczesne aplikacje 32 bit.
F.e.a.r chodzi na full , mi chodzi o gry w sumie o Bf2 po to ten zlom poskladalem :mrgreen:
szukalem na necie ale taka konfiguracja zadko sie zdarza ,wiec myslalem ze ktos moze tu sie zabawial xp pro 64
wiec w pogoni za moca przesiadlem sie na 64 win 2003 serwer tez byl ale zawsze cos nie tak
Pozdrawiam
Testowałem PS CS2 pod XP 64bit i wynik jest taki, że PS na 64-bitach chodzi kulawo - nie dość, że nie lepiej niż na 32 bit, to jeszcze dużo gorzej, ale to akurat nie powinno dziwić. Pozostaje więc czekać na 64-bitową wersję PSa i póki co dać sobie spokój z XP64 (chyba, że ktoś bardzo potrzebuje tego do giercowania w tytuły działające natywnie w 64-bit - ja nie potrzebuję, bo mój kochany Flight Simulator jest 32-bit ;-) ).
Dzygit-Dublin
04-08-2006, 20:12
Testowałem PS CS2 pod XP 64bit i wynik jest taki, że PS na 64-bitach chodzi kulawo - nie dość, że nie lepiej niż na 32 bit, to jeszcze dużo gorzej, ale to akurat nie powinno dziwić. Pozostaje więc czekać na 64-bitową wersję PSa i póki co dać sobie spokój z XP64 (chyba, że ktoś bardzo potrzebuje tego do giercowania w tytuły działające natywnie w 64-bit - ja nie potrzebuję, bo mój kochany Flight Simulator jest 32-bit ;-) ).
jutro format c , nie oplaca sie 64 chodzi ok ale ogolnie stery do plyty i muzy jak creative oraz grafy nie sa za rewelacyjne trza poczekac znowu pare miechow moze zrobia sp2 64 bo tak slyszalem to cos zmieni.
Pozdrawiam Dariusz
uzywalem troche.. bardzo mi sie podobal.. jakis taki fajny byl :) niestety sterow brakowalo i musialem zrezygnowac....
mor_feusz
04-08-2006, 21:03
A ja jade na Dellu i XP 64 (w srodku radeon X300) - calosc od della. 2XXeon, 3GB ram i XP 64 i smiga - PSa nie instalowalem - moge to zrobic w pon. w robocie nie gram