Zobacz pełną wersję : Słupsk i okolice
Witam
Bardzo wątpie, że ktoś się odezwie z tego pięknego a jakże niedocenianego miasta :). Jednak spróbować zawsze warto. Także jeśli jest jakiś zapaleniec ze Słupska czy okolic to chętnie wybrałbym sie na plenerek z canonierem.
'Moja' tematyka: fotografia stockowa, krajobrazy
Pozdr.
Michał - zagorzały nikoniarz :twisted:
salonmops
26-02-2007, 12:24
ja jestem ze Słupska
jarobert
06-03-2007, 12:37
też jestem ze Słupska
a ja moge podjechac do Slupska nie ma problemu
salonmops
12-03-2007, 09:43
o jaka załoga sie zebrała :D a juz myślałem że to dziura :mrgreen:
podeajcie swoje gg może jakoś sie spotkamy któregoś pięknego dnia
z jarobert mam kontakt
gg 9307711
witam
ja zaczynam być canonierem - tzn idzie paczuszka z moim Canonem
i jak będzie jakiś plenerek to chętnie się spotkam i wybiore z starymi wyjadaczami
Do tej pory byłem (i jeszcze jestem) Olympijczykiem;) chybrydowym
Hej, chciałbym odświeżyć ten wątek. Dawno tu nie zaglądałem bo straciłem wiare, że ktoś się odezwie z naszego pięknego miasta, a tu prosze... ;)
Moje gg: 1074281
Mam nadzieję, że wkrótce pokażemy światu kto robi najlepsze zdjęcia w tej częsci kraju ;)
Pozdr.
Michał
Machał... mam pytanie masz moze jakies fajne miejsce na portrety w Słupsku? (myślałem o starej Słupskiej Fabryce Mebli - tej przy szczecińskiej ale dziś jakiś tam prezes powiedział zę nie bardzo mu się to podoba)
A tez jest kwestia np browaru tylko kto i jak tym zarządza i ew kogo pytać czy możńa czy może jest jakieś wejście do niego że nie trzeba pytac...
ew jak mas zinne ciekawe miejsce to czekam na info
hmm szczerze mówiąc to się nie orientuje zupełnie... Jedyne portrety plenerowe jakie robiłem to w parku kultury i wypoczynku ;)
Ale dałeś mi do myślenia, trzeba by się jakoś dowiedzieć... wziąć dziewczyne, rozłożyć oświetlenie i porobić pare industrialnych portretów.
Jakbyś coś wiedział, daj znać. Zresztą odezwij się na gg ;)
Pozdr.
Michał
Gdybyście coś wymyślili w temacie pleneru dajcie znać a chętnie bym podjechał na wspólne focenie.
moim innym miejscem na portret w ciekawym wnętrzy to zakład napraw taboru kolejowego (ja to nazywam lokomotywownią...) przy LO na Krzywoustego. jest tam fajnie i miło;D (kilka zdjęc w galeriach z Olą (http://www.nagor.yoyo.pl/photogallery.php?album=19) i Czarną (http://www.nagor.yoyo.pl/photogallery.php?album=18))
a innych pomysłów oprócz Browaru i SFM nie mam ale SFM odpadlo;( a co z browerem to nie wiem bo jeszcze nie interesowałem się bo nie mam modelek:D...
Ps czekam te zna opinie o tych zdjeciach...
Sceneria na zdjęcia o.k. ale jakieś nieostre te fotki, dlaczego?
Poza tym niektóre kadry chyba nie do końca przemyślane.
własnie co do ostrości tez ubolewam... robione 300D i 50 1:1.8 i duużo bylo nie ostrych ostrość albo centralnie albo inny punkt celowany w twarz...
Może powinieneś ostrzyć manualnie, coś AF nie działał jak należy a szkoda, bo dziewczyny miałeś fajne.
salonmops
09-09-2007, 14:45
odświeżam temat moje gg 9307711 oczywiście jestem ze Słupska może w końcu sie spotkamy:mrgreen:
możń aby bylo tylko trzeba jakiś plener ustalić tzn co i gdzie chcemy sfotografować:D
witam,
a ja do Słupska tez moge podjechać, jestemz Bytowa
GG3656278
Jest kilku ludziów ze Słupska... zatem proponuje spotkanie i wspólne fotografowanie termin np 11.11 miejsce browar (wchodzimy tam na drapanego - czyli tak aby nikt nie wiedzial i nie widział:D).
Umówic możemy się na pl Zwycięstwa obfocić uroczystość 11.11 (jakiś battle??) i się wybrac do browaru ew na inne opószczone miejsce jakim jest SFM na szczecińskiej:d tylko tam są kamery chyba a na browarku nie ma raczje:d ale można i tu i tu:d
ktoś chętny?
Kurcze, termin mi nie do konca pasi... ale postaram sie... dopisz mnie do listy. W razie czego dam znac wczesniej, ze nie dam rady. W tygodniu pewnie Wam nie bedzie pasowalo, bo niektorzy pracuja. No ale moze ktos bedzie mial ochote w tygodniu rowniez pofocic to zapraszam do kontaktu...
pozdro
moze i ja bym z koszalina podjechał? ;-)
Zaproponujcie coś konkretnego, pomyślimy ;-)
Proponuje spotkanie i wspólne fotografowanie termin 11.11 o 11,00 miejsce spotkania kwiaciarnie pod kościołem Mariackim. Idziemy z pochodem na plac zwycięstwa pofocić gadających du*ków z ratusza itp a po tym jak wcześniej pisałem na CB możemy iść na stary browar lub na SFM - do ustalenia na miejscu (do browaru lub SFM wchodzimy na drapanego - czyli tak aby nikt nie wiedzial i nie widział - lub jeśli będzie jakiś stróż po dogadaniu się z nim na kilka zdjeć..)
Na koniec będzie możńa zrobić batlle słupskie:D
Godzinowośc słupskiego świeta niepodległości:
11.15 zacznie się przemarsz ulicami Łukasiewicza, Jagiełły, A. Łajming, Deotymy na plac Zwycięstwa. O godz. 11.30 rozpocznie się uroczystość przy pomniku Żołnierza Polskiego
Kto chętny to się stawi - ja bedę na pewno.
Ja niestety odpadam... Wczesniej pisalem ze moze byc ciezko z terminem i niestety jest... Zawalony caly dzien... Zycze slonecznej pogody wszystkim jutrzejszym slupskim pstrykaczom i do nastepnego spotkania.
pozdrawiam,
No proszę, a ja przespałem temat...
Panowie, proponuję fotografować siebie nawzajem. Ja robię zdjęcia dziewczynom, a mi nie ma kto zrobić i strasznie nad tym ubolewam ;).
Aha, moje gg:1213488
ryjoslaw
25-03-2008, 10:32
A ja tak z ciekawości się wtrące :P I jak się wyprawa udała? Trochę juz czasu minęło, ale...trzeba odświeżać wątek canonierów z okolic Słupska!
Pozdrawiam
Witam,
odswiezam ten watek na nowo, bo mamy zlota, polska jesien, trzeba wiec pofocic :)
choc teraz mieszkam juz w gdyni, ale czesto wpadam do domciu do slupska.
moje gg: 1421020
a co do SFM i lokomotywowni - wielka szkoda, ze juz zbuzono, byly to piekne obiekty.. po lokomotywowni pozostaly dwie wieze cisnien, z tego co w niedziele zauwazylem, da rade do jednej z nich wejsc.
to moze jakis plenerek? jedna lub dwie modelki moge zalatwic.
Pozdrawiam
salonmops
30-10-2008, 21:03
no i co Słupszczanie ,chyba nie jest nam pisane spotkac sie:razz:
a moze jednak
mam lontakt z Henkiem,ciagnol mnie gdzies na plaze:sad: ale slabo chodze:-D
to co jeszcze w tym roku damy rade?