PDA

Zobacz pełną wersję : żenię się dziś a tu upał,co doradzić fotografowi??

marekb
29-07-2006, 08:00
żeby sobie lód na matrycę przyłożył, by mu rano nie szumiało w głowie??:p

lukep
29-07-2006, 09:11
W!

A moze samemu sobie przylozyc?? ;>
A o fotografa sie bym nie martwil, heh...

AAAA i jeszcze wyrazy szczerego wspolczucia ;/

AdrianP
29-07-2006, 10:17
Moje kondolencje ;)

shaqi
29-07-2006, 11:21
:mrgreen: spowodu slubu kondolencje, sznur i niewola sie zaczyna :mrgreen:
z powodu fotografa- nie martw sie jak sie zaleje i bedzie mokry
najgorzej jak wy bedziecie sie swiecic jak to mowie "jak psu jajca"

ostatnio panstwo mlodzi przyjechlai mi na plener i do studia calkiem juz nieswierzy i blyszczeli jak odblysniki
najlepiej doradzic pani mlodej aby miala puder matowy do poprawy pani i pana mlodego albo wziac ze soba kosmetyczke innaczej masa roboty przy kompie kogos czeka

a matryca nie zauwazylem zeby wiekszy snieg wyskakiwal przyanjmniej w canonie

no powodzenia

marekb
29-07-2006, 13:27
:mrgreen: spowodu slubu kondolencje, sznur i niewola sie zaczyna :mrgreen:
z powodu fotografa- nie martw sie jak sie zaleje i bedzie mokry
najgorzej jak wy bedziecie sie swiecic jak to mowie "jak psu jajca"

ostatnio panstwo mlodzi przyjechlai mi na plener i do studia calkiem juz nieswierzy i blyszczeli jak odblysniki
najlepiej doradzic pani mlodej aby miala puder matowy do poprawy pani i pana mlodego albo wziac ze soba kosmetyczke innaczej masa roboty przy kompie kogos czeka

a matryca nie zauwazylem zeby wiekszy snieg wyskakiwal przyanjmniej w canonie

no powodzenia z szumem to żarcik mały a plener spoko bo osobno w poniedziałek sie zrobi

Bilu
29-07-2006, 13:54
Gratulacje!

Fotografem sie nie przejmuj. Dobry fotograf to taki, ktorego malo widac w czasie uroczystosci, a gdy go ponownie widzisz to pokazuje super zdjecia :)

marekb
29-07-2006, 14:14
:confused: jasna kurna itd... to juz za 1.5 godziny. Mówicie, że kondolencje:(

DoMiNiQuE
29-07-2006, 14:18
I po co Ci to bylo chlopie? :mrgreen:
Zartowalem oczywiscie ;) Moje gratulacje! :)

liquidsound
29-07-2006, 14:20
Jeszcze masz czas zeby sie wycofac:D wez pod uwage ze za pare godzin zacznie sie okres w ktorym do konca zycia musisz pisac podanie o mozliwosc kupna nowego szkla etc:-x

jotka
29-07-2006, 15:19
osobno w poniedziałek sie zrobi

nie ma to jak prawdziwy spontan ;)

arturs
29-07-2006, 16:41
Jeszcze masz czas zeby sie wycofac:D wez pod uwage ze za pare godzin zacznie sie okres w ktorym do konca zycia musisz pisac podanie o mozliwosc kupna nowego szkla etc:-x
Niektórzy muszą dodatkowo załączać załaczniki o wartości co najmniej równej wartości szkła ;-). Na szczęście nie ja ;)

Pozdr
Artur

Bonczar
29-07-2006, 17:03
No to po hooby:wink: teraz malo ze podanie o kupno szkla to kolega @marekb bedzie musial sie pytac czy w plener z apratem moze wyjsc:twisted: ....
Nie no zartuje pewnie wybranka jest urocza i piekna kobieta warta tego poswiecenia... Wszystkie najlepszego na nowej drodze zycia...
Łukasz

liquidsound
29-07-2006, 17:39
No to ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego:grin:

shaqi
29-07-2006, 20:44
moj pierwszy post byl zartem
wszyskiego najlepszego :mrgreen:

a na zony nie wyzywajmy.ja mam bardzo uswiadomionom i nawiele mi pozwala :mrgreen:

pozdrwiam wszystkie zony maniakow CB

pedro
29-07-2006, 22:32
A co jemu ma być lepiej niż nam.

sv
29-07-2006, 22:34
A co jemu ma być lepiej niż nam.

dokladnie :)

pedro
29-07-2006, 22:35
Trzymaj sie stary. I oby twoje dzieci podzielały twoje hobby. Bo właśnie one nadają sens życiu. Szczerze winszuję.

sv
29-07-2006, 22:48
dzisiaj fotografowalem slub niedaleko oswiecimia. okolo 16.30 w trakcie kotleta przyszla burza i jak pier...nelo, to prad wcielo. jak wyjezdzalem o 19.30, to jeszcze pradu nie dowiezli:) nad wadowicami tez bylo podobno niezle, ale mam nadzieje, ze u ciebie wszystko o.k.

ps. najbardziej zadowolona byla orkiestra; flacha na stol i zero pracy

Il fuoco
29-07-2006, 22:57
"jak dobrze że ja jeszcze młody jestem"

Gratulacje...

KuchateK
30-07-2006, 03:39
i jak pier...nelo, to prad wcielo.
O! ;) Dobrze wiedziec. Na swoje pozycze agregat tak na zas :mrgreen: :D :twisted:

liquidsound
30-07-2006, 07:30
flacha na stol i zero pracyTo maja farta ze im sie to na moim weselu nie przydazylo bo by musieli jechac cale wesele acapella8-)

shaqi
30-07-2006, 07:48
"jak dobrze że ja jeszcze młody jestem"

Gratulacje...
mlody jestes
znam osoby w twoim wieku co maja juz dwojke dzieci :mrgreen:
ich mlodosc sie zgubila juz dawno

a ztym plenerem tez dobry pomysl zeby go kiedy indziej zrobic!!!

marekb
31-07-2006, 00:04
i już po jest zaje...fajnie a żonka cudo, własnie ładuje w kojo po poprawinach a sample mam zgrane i wg mnie super. pozdro, nie ma mnie już. papapapa

ripek
31-07-2006, 01:06
Co ty jeszcze tu robisz ? :P Fruu na miesiąc miodowy :D

shaqi
31-07-2006, 01:17
jak bedziesz mial jakies sample to zapodaj jakies linki

liquidsound
31-07-2006, 12:41
No wlasnie, na miesiac miodowy, plodzic nowych canon'ierow:wink:

gwozdzt
31-07-2006, 13:17
a ztym plenerem tez dobry pomysl zeby go kiedy indziej zrobic!!!
a co myślicie o tym, żeby go wcale nie robić?
Jestem po takich przemyśleniach, że po co to w ogóle...? Biegają Ci fotografowie z nowożeńcami po parku, nad rzeczką, na mostku itd. Przeciez to w żadnym stopniu nie jest elementem ceremonii zaślubin.
Na moim slubie będzie robiony tylko reportaż i studio. Studio jako element tradycji (wyjazd do fotografa), natomiast reportaż dotyczy przebiegu uroczystości: od przygotowań, dalej dojazd do kościoła, ceremonia, następnie sala, wesele itd aż do oczepin i tak może jeszcze godzinkę po oczepinach.
Może wywołam burzę, ale jakoś nie widze w tym miejsca na plener.

Vitez
31-07-2006, 13:19
Może wywołam burzę, ale jakoś nie widze w tym miejsca na plener.

Ja za to rowniez jakos nie widze miejsca na studio. Kojarzy mi sie ze sztucznoscia.
A tak serio to sam bym nie chcial miec ani pleneru ani studio bo i to i to sztuczne i pozowane 8) .

marekb
31-07-2006, 22:52
ludzie, tragedia. już nie chce być modelką, no modelem. I dla młodych-wierzcie mi -nie jest to przyjemność (zwłaszcza po poprawinach). Pozdrawiam i chylę czoła wszystkim modelkom- myślałem,że to taka łatwa praca:cry: