Zobacz pełną wersję : Pomóżmy Łukaszowi Walczyć Z Chorobą !
http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=206813&st=0
http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=206813&st=0
Jedno pytanko hazan: czy pomagamy Łukaszowi czy fundacji, która (być może) w statucie ma zapis że tylko 50% kwoty dociera do potrzebującego?
Mogę przelać kapkę ale tylko na konto Łukasza lub jego rodziców.
MaciekCi
21-07-2006, 12:42
1. Dziękuję hazan za umieszczenie. :)
2. gietrzy -> pieniądze są tylko i wyłącznie dla Łukasza , fundacja nie bierze z tego ani grosza. :)
2. gietrzy -> pieniądze są tylko i wyłącznie dla Łukasza , fundacja nie bierze z tego ani grosza. :)
Dzięki
Smutne :(
Kupa kasy jest potrzebna więc wspomogłem...
trzeba pomóc... wiec sie przylaczam
nigdy wcześniej nie uczestniczyłem w tego typu zbiórkach, z różnych powodów.
dziś pomyślałem, że skoro stać mnie na kupno kawałka szkła i plastiku za często wysokie sumy to stać mnie również aby podarować komuś jakiś procent moich oszczędności, skromny procent, ale mam nadzieję, że pomoże.
a.
To ja i tu podobnie jak w wielu roznych watkach 'akcjowych' - prosze by nie wypisywac postow typu "to i ja pomoge" .
Zdaje sie na wasz rozsadek i wyczucie - to decyzja indywidualna, jaki sens sie tym chwalic?
Jesli juz cos pisac to piszcie cos konkstruktywnego :roll: .
hmmm ale wpisujac nawet "to i ja pomoge" powoduje ze watek pojawia sie w "nowych postach" i jest szansa ze wiecej uzytkownikow go zobaczy i moze sie przylaczy do pomocy (zostalo malo czasu) bo chyba nie wszyscy ogladaja podforum Hydepark.
Ja np dzieki takiemu wpisowi Zielonego zobaczylem ten watek...
pozdrawiam :)
hmmm ale wpisujac nawet "to i ja pomoge" powoduje ze watek pojawia sie w "nowych postach" i jest szansa ze wiecej uzytkownikow go zobaczy i moze sie przylaczy do pomocy (zostalo malo czasu) bo chyba nie wszyscy ogladaja podforum Hydepark.
to co napisal alx_80 to jeden, a dwa to mnie przekonało to, że wiele osób się w to angażuje i widzę szansę na powodzenie.
a.
hmmm ale wpisujac nawet "to i ja pomoge" powoduje ze watek pojawia sie w "nowych postach" i jest szansa ze wiecej uzytkownikow go zobaczy
Watek od razu jak juz zostal zalozony to od razu pojawil sie w nowych postach kazdego, kto z tej opcji korzysta. Czy takowy osobnik tu zajrzal czy nie... tego sie nie dowiemy ale nabijanie postow temu nie pomoze.
Watek od razu jak juz zostal zalozony to od razu pojawil sie w nowych postach kazdego, kto z tej opcji korzysta. Czy takowy osobnik tu zajrzal czy nie... tego sie nie dowiemy ale nabijanie postow temu nie pomoze.
Mimo wszystko ^ up.
operacja sie udala ;))
Cokolwiek masz na myśli? :roll:
Swoją drogą widziałem afisze dotyczące sprawy ostatnio na Dw. Centralnym w W-wie więc widzę, że działają nie tylko w necie.
Taki OT. Wczoraj o mały włos mnie ****ica nie zalała. Gadali o podobnej akcji w TV. Je*any NFZ nie wyraził chęci dołożenia ani złotówki na kurację i rehabilitację chorego śmiertelnie dziecka. Odezwała się jakaś fundacja i przekazała na rzecz dziecka furę kasy. I wtedy odrazu przyp*erdolił się fiskus z żądaniem 10% podatku od darowizny. Automatycznie ileś tam kasy odpada na leczenie itd.
Tego się słuchać nie da :twisted:
Ten kraj to nieporozumienie.