PDA

Zobacz pełną wersję : Pomóżmy Łukaszowi Walczyć Z Chorobą !

hazan
21-07-2006, 10:24
http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=206813&st=0

gietrzy
21-07-2006, 10:30
http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=206813&st=0
Jedno pytanko hazan: czy pomagamy Łukaszowi czy fundacji, która (być może) w statucie ma zapis że tylko 50% kwoty dociera do potrzebującego?
Mogę przelać kapkę ale tylko na konto Łukasza lub jego rodziców.

MaciekCi
21-07-2006, 12:42
1. Dziękuję hazan za umieszczenie. :)
2. gietrzy -> pieniądze są tylko i wyłącznie dla Łukasza , fundacja nie bierze z tego ani grosza. :)

gietrzy
21-07-2006, 12:52
2. gietrzy -> pieniądze są tylko i wyłącznie dla Łukasza , fundacja nie bierze z tego ani grosza. :)
Dzięki

Zielony
21-07-2006, 16:11
Smutne :(
Kupa kasy jest potrzebna więc wspomogłem...

alx_80
21-07-2006, 19:55
trzeba pomóc... wiec sie przylaczam

cood
21-07-2006, 20:11
nigdy wcześniej nie uczestniczyłem w tego typu zbiórkach, z różnych powodów.
dziś pomyślałem, że skoro stać mnie na kupno kawałka szkła i plastiku za często wysokie sumy to stać mnie również aby podarować komuś jakiś procent moich oszczędności, skromny procent, ale mam nadzieję, że pomoże.

a.

Vitez
21-07-2006, 20:33
To ja i tu podobnie jak w wielu roznych watkach 'akcjowych' - prosze by nie wypisywac postow typu "to i ja pomoge" .
Zdaje sie na wasz rozsadek i wyczucie - to decyzja indywidualna, jaki sens sie tym chwalic?
Jesli juz cos pisac to piszcie cos konkstruktywnego :roll: .

alx_80
21-07-2006, 21:06
hmmm ale wpisujac nawet "to i ja pomoge" powoduje ze watek pojawia sie w "nowych postach" i jest szansa ze wiecej uzytkownikow go zobaczy i moze sie przylaczy do pomocy (zostalo malo czasu) bo chyba nie wszyscy ogladaja podforum Hydepark.
Ja np dzieki takiemu wpisowi Zielonego zobaczylem ten watek...
pozdrawiam :)

cood
21-07-2006, 21:08
hmmm ale wpisujac nawet "to i ja pomoge" powoduje ze watek pojawia sie w "nowych postach" i jest szansa ze wiecej uzytkownikow go zobaczy i moze sie przylaczy do pomocy (zostalo malo czasu) bo chyba nie wszyscy ogladaja podforum Hydepark.

to co napisal alx_80 to jeden, a dwa to mnie przekonało to, że wiele osób się w to angażuje i widzę szansę na powodzenie.

a.

Vitez
23-07-2006, 02:38
hmmm ale wpisujac nawet "to i ja pomoge" powoduje ze watek pojawia sie w "nowych postach" i jest szansa ze wiecej uzytkownikow go zobaczy

Watek od razu jak juz zostal zalozony to od razu pojawil sie w nowych postach kazdego, kto z tej opcji korzysta. Czy takowy osobnik tu zajrzal czy nie... tego sie nie dowiemy ale nabijanie postow temu nie pomoze.

gietrzy
25-07-2006, 06:17
Watek od razu jak juz zostal zalozony to od razu pojawil sie w nowych postach kazdego, kto z tej opcji korzysta. Czy takowy osobnik tu zajrzal czy nie... tego sie nie dowiemy ale nabijanie postow temu nie pomoze.
Mimo wszystko ^ up.

alx_80
17-08-2006, 08:01
operacja sie udala ;))

Zielony
17-08-2006, 21:40
operacja sie udala ;))

Cokolwiek masz na myśli? :roll:
Swoją drogą widziałem afisze dotyczące sprawy ostatnio na Dw. Centralnym w W-wie więc widzę, że działają nie tylko w necie.

Taki OT. Wczoraj o mały włos mnie ****ica nie zalała. Gadali o podobnej akcji w TV. Je*any NFZ nie wyraził chęci dołożenia ani złotówki na kurację i rehabilitację chorego śmiertelnie dziecka. Odezwała się jakaś fundacja i przekazała na rzecz dziecka furę kasy. I wtedy odrazu przyp*erdolił się fiskus z żądaniem 10% podatku od darowizny. Automatycznie ileś tam kasy odpada na leczenie itd.
Tego się słuchać nie da :twisted:
Ten kraj to nieporozumienie.