Zobacz pełną wersję : Pilnie szukam fotografa lub firmy ktory/a...
Witam!
Pilnie szukam fotografa ktory (za oplata oczywiscie) wypozyczy mi na jeden dzien sprzet oswietleniowy. potrzebuje dwie lub trzy lampy + softy lub parasolki (ze statywami oczywiscie). Pilnie musze zrobic sesje fotograficzna a nie jestem w stanie przywiezc sprzetu z UK. Moje zdjecia swiadcza chyba o tym ze na sprzecie sie znam z osoba wypozyczajaca moge tez spisac umowe itp.
pozdrawiam i czekam na kontakt
Radek Lorenc
www.radek-lorenc.com
studio@radek-lorenc.com
Pilnie musze zrobic sesje fotograficzna a nie jestem w stanie przywiezc sprzetu z UK.
Witam..
Niestety nie dysponuję sprzętem którego szukasz ale skoro jesteś w Londynie to czemu nie możesz przewieźć sprzętu z UK :mrgreen: ? Napisz może gdzie potrzebowałbyś tego sprzętu to może pomóc komuś dysponującemu takowym się określić - nie każdy jest chętny do wysyłania studia pocztą ;-)..
Przepraszam za OT i pozdrawiam
Artur
Wiesiek_TGT
17-07-2006, 23:59
Skąd jesteś ?
Mam w Trójmieście 2 x ELFO 500, 3 x softbox, 1 x plaster miodu, 2 x parasolka, statywy, radiowy wyzwalacz, 1 x 100 Ws made in china z softboxem, czasza, strumienica.
Pożyczę
Pozdrawiam
Wiesiek
506 070 646
Niestety nie dysponuję sprzętem którego szukasz ale skoro jesteś w Londynie to czemu nie możesz przewieźć sprzętu z UK :mrgreen: ?
Zapewne Radek jest teraz w Polsce i rzeczywiscie popelnil ciekawy blad ze nie napisal w jakim miescie aktualnie potrzebuje tego sprzetu :roll: .
Zapewne Radek jest teraz w Polsce i rzeczywiscie popelnil ciekawy blad ze nie napisal w jakim miescie aktualnie potrzebuje tego sprzetu :roll: .
niech zgadnę.
Radek jest w Default City? ;)
a.
Moje zdjecia... www.radek-lorenc.com (http://www.radek-lorenc.com)
przeglądałem zdjęcia, trafiłem na
1530
i jestem w szoku jaką krzepę ma ta modelka:shock:
Miałem kiedyś dokładnie taki sam ruski wentylator, wagę to ma naprawdę słuszną (porządnych parę kg), a dziewczyna trzyma to w jednej rece i w dodatku "na obrotach"!
a dziewczyna trzyma to w jednej rece i w dodatku "na obrotach"!
Ale opiera o biodro :roll: .
Tymczasowo przebywam we Wroclawiu a sesja ma sie odbyc w Poznaniu. To tak apropo lokalizacji. Co do sprzetu.Mam wlasny sprzet studyjny w UK ale nie wsadze go w samolot bo doleci w takim stanie ze nie bedzie nawet co zbierac... i dlatego mialem nadzieje ze wypozyczenie sprzetu na miejscu.
pozdrawiam
Tymczasowo przebywam we Wroclawiu a sesja ma sie odbyc w Poznaniu.
było gadać od razu :wink:
jakby nic innego nie wypaliło, to wal na priv - zapytam kolegę, może pożyczy :roll:
poza tym jest tu na forum kilka osób z poznania ze sprzętem... 8)
doskonale wiem ze sa w polsce osoby ktore maja taki sprzet ze glowa boli :) tylko narazie jakos nikt sie nie zglosil...:(
doskonale wiem ze sa w polsce osoby ktore maja taki sprzet ze glowa boli :) tylko narazie jakos nikt sie nie zglosil...:(
Bo nie ma zadnej zachety, oferty, negocjacji, tzn jest ale malo zauwazalna (ja dopiero teraz, za czwartym przeczytaniem posta, zauwazylem).
Najbardziej prawdopodobne powody braku zgloszen:
- sezon urlopowy
- "co ja z tego bede mial?" (doprecyzowanie i podkreslenie oplaty)
mor_feusz
21-07-2006, 17:41
No co z ja odrazu zobaczylem ze kolega odplatnie chce pozyczyc sprzet. Co do ofert to raczej wlasciciele powinni cos zaproponowac.