Zobacz pełną wersję : Canon A 430 ZoomBrowser Problem!!!
karoladam
13-07-2006, 20:46
Witam, posiadam ten model aparacika i jestem bardzo zadowolony, ale od dwóch dni nie moge ściągnąć Photo za pomocą kabla USB wyskakuje taki monit choose canon camerawindow this camera czy kotoś wie jak temu zaradzić:-(
FOTOGRAF
13-07-2006, 21:31
najlepiej to byloby kupic czytnik kart. :roll: ;)
karoladam
13-07-2006, 23:46
Czytnik mam, ale nie rozumie czemu tak się stało. Proszę o Pomoc w tej sprawie!
Problem raczej nie do rozwiazania i wytlumaczenia na odleglosc. Chyba ze ktos mial identyczny.
Ktos powinien na zywo zajrzec ci w kompa i poklikac by sprawdzic ten problem. A w tzw miedzyczasie korzystaj smialo z czytnika - do zgrywania zdjec sporo szybciej niz z aparatu.
Tak zgaduję:
Czy aparat nie jest w trybie foto?
Do ściągania zdjęć powinien być w trybie podglądu.
karoladam
14-07-2006, 10:34
Nie jest w trybie podglądu, dzięki będe korzystał z czytnika ale jestem uparty i musze gdzieś znaleźć tan problem może na innych stronach nie Polskich. Jak już to rozwikłam odezwe się. Dzięki jak narazie chłopaki....
Nightwatcher
18-07-2006, 00:43
Mam dokładnie ten sam problem :/
Aparat jest wykrywany przez windows, ale dołączony soft nie chce go obsługiwać... wogóle nie ma połączenie.... proszę pomóżcie... :-(
Moze to nie istotna uwaga, ale podczas instalacji oprogramowania producent wrecz zabrania podłączania aparatu do komputera, po instalacji mozna podłączyć nasz sprzecik.