PDA

Zobacz pełną wersję : Ładowarka CB-2LWE

mani
10-07-2006, 11:45
Witam wszystkich (to mój pierwszy post ;))

Mam problem z ładowarką, tzn nie sygnalizuje tą magiczną lampką czy bateria się jeszcze ładuje, czy jest już naładowana, a za to cały czas świeci się na pomarańczowo. Czy to normalne dla tego modelu zachowanie?

RemikP
10-07-2006, 12:45
jeżeli się świeci oznacza to, że bateria jest naładowana. Rozładuj ją i sprawdz jeszcze raz

mani
10-07-2006, 13:06
No ale ona się świeci od samego początku jak tylko wsadzam do niej aku, a w tak szybkie ładowanie to ja nie wierze ;)

wezu
10-07-2006, 13:26
Witam wszystkich (to mój pierwszy piost ;))

Mam problem z ładowarką, tzn nie sygnalizuje tą magiczną lampką czy bateria się jeszcze ładuje, czy jest już naładowana, a za to cały czas świeci się na pomarańczowo. Czy to normalne dla tego modelu zachowanie?

hmm nie bardzo zrozumialem. Normalne zachowanie ładowarki do 350D jest takie ze swieci na pomaranczowo jak laduje, po naladowaniu baterii "magiczna lampka" świeci na zielono. Jezeli zmiana nie nastąpi po ok. 90 minutach wydaje mi sie ze mozna zacząc sie denerwowac. Sprawdź jak masz mozliwosc na innej ładowarce.

mani
10-07-2006, 13:58
No i wezu miał racje. Tylko ciekawa sprawa, bo za pierwszym ładowaniem nie zmieniło sie na zielone, dopiero za drugim :/
Cóż, może za ciepło jej było ;)
Dziękuję za pomoc.