Zobacz pełną wersję : Canon 20D z USA
Witam
Czym tak naprawdę różni się 20D zakupiony w USA od 20D z Polski czy np. z Niemiec poza oprogramowaniem no i ceną :)
Czy serwis na Żytniej nie odmawia naprawy takich aparatów przy naprawie płatnej
Myślę że jak zapłacisz to Ci i kawe zrobią ;)
Myślę że jak zapłacisz to Ci i kawe zrobią ;)
To ja wolę sam sobie zrobić kawę niż naprawiać aparat.
Pytam dlatego bo ma możliwość kupienia 20D kupionego w USA z wszystkimi akcesoriami, przebieg migawki ok. 8000w bardzo dobrym stanie.
Po ile chodzą obecnie uzywane 20D
http://allegro.pl/search.php?string=canon+20d&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7&category=8846
http://allegro.pl/search.php?string=canon+20d&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7&category=8846
Ceny z allegro oczywiście znam.
Może zadam inaczej pytanie.
Czy cena 2900zł to dobra cena?
Śledzę ceny 20D od pewnego czasu i wg mnie jest to cena za jaką mozna kupić używanego 20D. Można kupić nowe body za >3600. 700 zł za gwarancję i to że kupujesz nówkę jest warte zastanowienia.
ok. 2900 to taka normalna cena za używkę z podobnym przebiegiem, choć przeważnie już po gwarancji.
Witam
Czym tak naprawdę różni się 20D zakupiony w USA od 20D z Polski czy np. z Niemiec poza oprogramowaniem no i ceną :)
Czemu ma odplatnie nie naprawic? Bo on jest z USA? Pomysl troche, oni tez z czegos musza zyc.
Mialem kiedys problem z rebelem. Zadzwonilem na Zytnia i rozmawialem z panem Majchrzakiem. Pelen profesjonalizm i bardzo dobre podejscie do potencjalnego klienta. Bylo to rok temu a ja to nazwisko zapamietalem.
Śledzę ceny 20D od pewnego czasu i wg mnie jest to cena za jaką mozna kupić używanego 20D. Można kupić nowe body za >3600. 700 zł za gwarancję i to że kupujesz nówkę jest warte zastanowienia.
A wiesz gdzie można kupić za 3600zł z gwarancją Canon Polska.
Czy Canon honoruje eurogwarancję?
Zakk Wylde
18-06-2006, 20:17
Witaj!
W servisie na Żytniej od dnia 01/05/2004 uznaje gwarancje europejskie.
Ale pamiętaj, że naprawią Ci sprzęt jak masz kartę gwarancyjną i dowód zakupu. Tylko nie wiem jak jest z transportem towaru do servisu czy czasem nie oni pokrywaja tylko osoba która zakupiła taki sprzęt...