Zobacz pełną wersję : Zmiana AVATARÓW
Tomek, zmieniłeś Avatara. Ten obecny jest fajniejszy. O ile to TY!
Tomasz Golinski
21-10-2004, 16:45
To ja. Nie widać podobieństwa? Mam całą serie z tej sesji, może wrzucę gdzieś kiedyś.
Zreszta mam napisane, że jung, to jung ;)
A i ja sobie Avatara zmieniłem.
TYM RAZEM JADĘ NA KŁADZIE.
Tomasz Golinski
21-10-2004, 17:25
uuu. Twoj tez ciekawy, tylko ze Ciebie malo widać. Co to za pojazd? Kosiarka? ;)
Szkoda, że nie można deczko większych wrzucać, nawet przy tej samej wadze. Byłoby ciut lepiej i kolorowiej.
I może odrobinę większy limit na sygnaturki ;-) Bo jak się zabawić w fonty, kolorki, to szybko okazuje się za mało.
Tomasz Golinski
21-10-2004, 17:31
aha. i jeszcze awiki w awatarach. tak, żeby się można bylo odszczekiwać. najlepiej na prasłowiańskiej gruszy.
BTW. już nie jestem jung... :| :mrgreen:
Filmik to akurat nie problem wstawic i teraz ;-) (animowany gif)
Tomasz Golinski
21-10-2004, 17:35
ale z dźwiękiem! :P
[ Dodano: 21-10-04, 17:50 ]
Tomek, zmieniłeś Avatara. Ten obecny jest fajniejszy.
Wrzuciłem na stronkę więcej z tej serii. Ku uciesze i do śmiechu. tutaj (http://labfiz.uwb.edu.pl/~tomaszg/foto/bobo). Oczywiście nie ja jestem autorem :)
Wrzuciłem na stronkę więcej z tej serii. Ku uciesze i do śmiechu. tutaj. Oczywiście nie ja jestem autorem
Rewelacja!!!
A ja nie mam żadnego swojego z tego okresu. :(
Tomasz Golinski
21-10-2004, 19:51
Mój wuj w gazecie pracował, to sobie ćwiczył na mnie ;)
Pszczola
21-10-2004, 21:15
No zazdroszcze, zazdroszcze pamiatki. Mi nic z dziecinstwa nie zostalo... poza widocznym po lewej avatarem :lol:
No zazdroszcze, zazdroszcze pamiatki. Mi nic z dziecinstwa nie zostalo... poza widocznym po lewej avatarem :lol:
Pszczoła ty tak wyglądałes w młodości????
[ Dodano: 22 Październik 2004 ]
Wrzuciłem na stronkę więcej z tej serii. Ku uciesze i do śmiechu. tutaj. Oczywiście nie ja jestem autorem
Tomek, to przedostatnie jest najlepsze.
W sumie to nawet jesteś do siebie podobny.
Pszczola
22-10-2004, 22:06
Pszczoła ty tak wyglądałes w młodości????
Teraz jestem znacznie bardziej owlosiony! Wzrost >200 cm, gabaryt tez niczego sobie :mrgreen: