Zobacz pełną wersję : Typujemy wynik meczu.
Jaki będzie wynik dzisiejszego meczu ?
Myśle że 2:1 będzie dla nas... :)
2:0 dla Polski, pod warunkiem, że na bramce nie stanie Kuszczak "Puszczak" a Rasiak będzie grzał ławę :-) Stawiam, że pierwszą bramkę strzeli Ebi Smolarek a drugą Żurawski.
Dla trafnie typujących przewidziano jakieś nagrody? ;-)
A ja mysle, że będzie 3:1 .Bramki: Krzynówek x2 i Żurawski x1
A ja mysle, że będzie 3:1 .Bramki: Krzynówek x2 i Żurawski x1
a tą jedną dla Ekwadoru strzeli ich bramkarz ! ;-)
BTW w końcu jakaś rozsądna sonda :-) ;-) A nie jakieś tam "Czy używasz hand-strapa?"
Jaki będzie wynik dzisiejszego meczu ?
3:0 dla Polski.
Bramki : Piechna, Frankowski, Dudek
Ewentualnie: Małysz, Bachleda i Stoch :-) albo Olaf Lubaszenko, Cezary Pazura i Michał Milowicz
Dobre.:lol: :lol: :lol:
Ja bardzo obawiam się scenariusza z poprzednich mistrzostw - przegrana w pierwszym meczu ze średnim rywalem (no bo nogi się trzęsą), następnie przegrana z faworytem grupy i wygrana w ostatnim meczu o pietruszkę. Jednak całym sercem jestem za naszymi i mam nadzieję, że wygramy ten i ostatni mecz i awansujemy!!!
1:2
Ale jest nadzieja na zwycięstwo Polski.
Pod warunkiem, że ustawianie wyników meczów wychodzi mi tak samo jak ustawianie ekspozycji.
wygra canon ;)
Tez na to stawiam :) Obserwujcie sektory dla fotografow :mrgreen:
Przemo(c)
09-06-2006, 12:33
A mi się dzisiaj śniło, że wygra Ekwador 3:2 :-?
pzdr
A mi się dzisiaj śniło, że wygra Ekwador 3:2 :-?
Na drugi raz otwórz okno zanim zaśniesz ;-)
Tez na to stawiam :) Obserwujcie sektory dla fotografow :mrgreen:
Najlepiej "białe rury" widać, gdy zawodnik ustawia piłkę, przy wykonywaniu rzutu rożnego.:-D
borkomar
09-06-2006, 13:16
2:1 dla Naszych "Oszolomow" - kurde chyba sobie flage do auta kupie:mrgreen:
Dobrze, że oni tam maja 1D-ynki , bo śledzący AF w słabszych modelach mógłby nie nadążyć za pędzacym jak wiatr Krzynówkiem, czy Żurawskim ;)
Dobrze, że oni tam maja 1D-ynki , bo śledzący AF w słabszych modelach mógłby nie nadążyć za pędzacym jak wiatr Krzynówkiem, czy Żurawskim ;)
O Rasiaku nie wspominając.
borkomar
09-06-2006, 13:21
i Kuszczaku:mrgreen:
Za Rasiakiem to AF z A75 nadąży ;) ;) ;)
Za Rasiakiem to AF z A75 nadąży ;) ;) ;)
Do Rasiaka nie jest potrzebny AF, manual w zupełności wystarczy.:-D
DoMiNiQuE
09-06-2006, 13:27
Hej wrozbici ;) Widze, ze macie wprawe w przewidywaniu przyszlosci to moze mi ktos numery lotto wytypuje? :mrgreen:
']Hej wrozbici ;) Widze, ze macie wprawe w przewidywaniu przyszlosci to moze mi ktos numery lotto wytypuje? :mrgreen:
proszę
14,20,21,36,39,44
:)
DoMiNiQuE
09-06-2006, 13:34
proszę
14,20,21,36,39,44
:)
O dzieki, wygrana oczywiscie sie podzielimy ;)
2:0 dla Ekwadoru :(
Jedną strzelimy sobie sami a drugą Ekwadorski bramkarz
;) ;) ;)
Do Rasiaka nie jest potrzebny AF, manual w zupełności wystarczy.:-D
I dobry statyw (oczywiscie drewniany :lol:), zeby ostro siegnac 600mm do lawy po drugiej stronie boiska :)
I dobry statyw (oczywiscie drewniany :lol:), zeby ostro siegnac 600mm do lawy po drugiej stronie boiska :)
ROTFL
Bedzie 3:0 dla Polski!!! Bramki: 2 Ebi i 1 Zuraw. Do boju nasi!
FOTOGRAF
09-06-2006, 15:00
2:1 dla naszych
Ja tam wierzę w nasz zespół! Wygrają nasi 1:0 ... po samobójczym strzale Ekwadorczyków o ile nasi nie uciekną wcześniej z boiska... :-D
ep09gregory
09-06-2006, 15:23
wiadomo ze wygra EKWADOR i to dosc wysko POLSKA:EKWADOR 0:4:mrgreen:
blizzard
09-06-2006, 15:29
Ja tam nie jestem tak optymistyczny, ani pesymistyczny jak niektorzy, obstawiam 1:0 dla nas
WYGRA POLSKA 2:1 , Gole strzelą : Smolarek , Żuraw i ... Rasiak
blizzard
09-06-2006, 16:27
WYGRA POLSKA 2:1 , Gole strzelą : Smolarek , Żuraw i ... Rasiak
Hehehe, dobre, nikt tym nie pomyslal ;)
nie Rasiak, a ekwadorski bramkarz ;)
wierze w naszych. mimo wszystko :)
Polska 5:1 - jak nie, to caly swoj sprzet ludziom rozdam. :shock: 8-)
FOTOGRAF
09-06-2006, 17:07
oo na sprzet to ja jestem chetny :mrgreen: mozesz juz zaczac go pakowac do kartonu ;-)
2:1 Dla POLSKI być musi! ;)
Jak Polska nie wygra, to wystawiam swoje 5d na aledrogo z BCM :)
serio-serio
2:0 dla naszych, Boruc pomsci Kuszczaka i strzeli na 1:0 :D
2:1 jak nic :>
Mam nadzieje, ze myslisz o POLSCE;)
borkomar
09-06-2006, 21:51
No kurcze graja nie zle ale 0:1 - dobrze nie jest.
snowboarder
09-06-2006, 21:53
No i znowu sie ze mnie smieja w pracy...
Wszystkim powiedzialem, ze ogladamy mecz, ze Polska, ze tego i co???
Nie wiedzialem, ze mamy taka beznadziejna druzyne!
Gdzie jest jakakolwiek obrona??? I te wrzutki bez sensu tez same do
bramki nie wpadna....
Najpierw zgraja pajacow u zloba, rydzyk i inne takie, teraz nawet w pilke
nie umieja grac... Trzeba naprawde przestac sie przyznawac :-(
No kurcze graja nie zle ale 0:1 - dobrze nie jest.
I tak to właśnie jest ostatnio cały czas - "gramy dobrze" ale w rezultacie bramek nie zdobywamy i przegrywamy :(. Zobaczymy co będzie w 2 połowie.
Edit: Nic nie było.
Grają średnio, powiedziałbym "po polsku" ;-) - przypadkowo, bez pomysłu. Nawet, gdy na początku nasi mieli jednak trochę przewagi, to było to takie jakieś nijakie, a gdy Ekwadorczycy dochodzili czasem do piłki to od razu robiło się łądniej. Póki co wynik sprawiedliwy.
Najpierw zgraja pajacow u zloba, rydzyk i inne takie, teraz nawet w pilke nie umieja grac... Trzeba naprawde przestac sie przyznawac :-(
Pomyliły Ci się wątki.
Masz rację Muflon, ta gra jest całkowicie pozbawiona pomysłu.:(
KuchateK
09-06-2006, 22:24
Co tu duzo pisac... Jak zwykle...
-=Festyk=-
09-06-2006, 22:38
No i 2:0...
Robert P.
09-06-2006, 22:39
No i jak co 4 lata, wstyd, wstyd, wstyd....
djtermoz
09-06-2006, 22:40
Buahaha... No po prostu na to czekalem! Od momentu kiedy strzelili nam pierwsza bramke pomyslalem sobie: "Zaraz bedzie 2:0 i mozemy przestac snic o potedze".
Z Niemcami to chyba dostaniemy 7:0.
Piłka nożna na siłę nazywana jest sportem narodowym a wg mnie powinno być inaczej... mamy lepszych siatkarzy, i w innych sportach znalazły by się perełki... a tak to kupa... Z frustracjii zmieniam narodowość na nieokreśloną...
:lol:
dobrze, że nie poszedłem na pola mokotowskie oglądać...
bo pewnie bym zaliczył jakąś flaszką w łeb od tylca :-D
Następne starcie: Niemcy :grin:
Też robicie ankietę? :lol: :lol: :lol:
2:0 dla Ekwadoru :(
Nie sądziłem że przyjdzie mi siebie cytować :(:(
Bez komentarza :(:(
dobra, ktos obiecal sprzet :)
snowboarder
09-06-2006, 22:55
Pomyliły Ci się wątki.
Watek jest na temat, ktory wlasnie wszyscy
koledzy naokolo mi powtarzaja: "Poland sucks"...
:-(
Il fuoco
09-06-2006, 22:59
ja myślałem że to mundial a to paraolimpiada z ciotami w białoczerwonych strojach w roli głównej.
a janas to niewiem jak chce do kraju bezpiecznie wrócić...
Nie sądziłem że przyjdzie mi siebie cytować :(:(
Bez komentarza :(:(
Gratuluje wytypowania wyniku.
na co Janas tak długo czekał ze zmianami?? chyba na cud...
Panie Janas bez obrazy, ale "JA-NAS" w finale nie widzę :lol: :lol: :lol:
Panie Janas bez obrazy, ale "JA-NAS" w finale nie widzę :lol: :lol: :lol:
A "JA-NAS" nie widzę w II fazie rozgrywek.:evil: :evil: :evil:
W!
No to jak mialo byc, tak tez i sie stalo. Naiwny nie jestem i wiedzialem ze z tak dobra druzyna to nasi przegraja (Ekwador dwa razy w eliminacjach wygral z Brazylia). Z Niemcami obstawiam 5:0 ;>
Zdrowko
Gratuluje wytypowania wyniku.
Bardzo dziękuję ... aczkolwiek dumny z tego nie jestem.
... a może to znak że powinienem zacząć obstawiać za kasę ;)
A "JA-NAS" niewidzę w II fazie rozgrywek.:evil: :evil: :evil:
Faktycznie, pewnie trafna prognoza :-D
Ciekawe czemu Puszczak dziś nie zagrał i... ciekawe o ile wzrosła sprzedaż alkoholu w Żabkach w ostatniej godzinie :lol:
A "JA-NAS" nie widzę w II fazie rozgrywek.:evil: :evil: :evil:
A "JA-NAS" po prostu od początku widziałem za burtą mundialu i niestety chyba się nie myliłem:cry:
no. to PZPN oszczędzi milion baksów.
a.
borkomar
09-06-2006, 23:36
W!
No to jak mialo byc, tak tez i sie stalo. Naiwny nie jestem i wiedzialem ze z tak dobra druzyna to nasi przegraja (Ekwador dwa razy w eliminacjach wygral z Brazylia). Z Niemcami obstawiam 5:0 ;>
Zdrowko
Nie no Niemcy graja inna pilke - mniej biegaja mniej finezji - wiec moze cosik sie uda - jakis remis.Poza tym nie edziemy startowac w roli faworyta jak tu bo przeciez w barcelonie wygralismy 3:0.Ale coz druzyna wygrywajaca z Brazylia i Argentyna nie moze przegrac z Polska:?
borkomar
09-06-2006, 23:37
na co Janas tak długo czekał ze zmianami?? chyba na cud...
Jelonka tak pozno puscil - ziomala z Płocka noi same słupki jak to w przysłowiu "kazdy .... strzela w slupek":mrgreen:
Chyba zrobię drugą ankietę pt.:
Ile dostaniemy w d..ę z Niemcami ?
5:0
6:0
7:0
8:0
9:0
inny wynik dwucyfrowy do zera
A ja mam plana na mecz z Niemcami
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://www.members.lycos.co.uk/supergonzo1990/polishplan.jpg)
( sorki jeśli już było )
A ja mam plana na mecz z Niemcami
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://www.members.lycos.co.uk/supergonzo1990/polishplan.jpg)
( sorki jeśli już było )
Daj spokój chcesz ich zabić ? To gospodarze daj im jakieś szanse ;) ;) ;)
Daj spokój chcesz ich zabić ? To gospodarze daj im jakieś szanse ;) ;) ;)
Ten plan z Rasiakiem może się udać , gdy Niemcy zobaczą zagrania Rasiaka, to na pewnoo popękają ze śmiechu , a wtedy droga do niemieckiej bramki stoi już otworem.:lol:
Il fuoco
10-06-2006, 00:10
ale Rasiak nie trafi, nie?:)
liquidsound
10-06-2006, 01:11
Ktos tu sprzet obiecal:mrgreen: wysle adres na priva. Tak swoja droga zobaczycie, Rasiak strzeli gola:-D too sie nazywa "szczescie poczatkujacego", albo moze obrac forme "glupi ma zawsze szczescie":-D tak na powaznie to mysle ze pilka sie odbije o Rasiaka przy jakims stalym fragmencie i stanie sie on bardzo zagubionym, nieswiadomym zdobywca gola. Polska - Gospodarze 0:1
serio-serio
no to czekamy ;)
ni i się doczekaliśmy..... 0:2
dla nas już po mistrzostwach :-(
Zamknąć SONDĘ - bo ludzie wciąż głosują :lol:
Z braku czasu często przeglądam wczorajsze gazety. Otwieram dzisiaj a tam wywiad z Borucem i wielki tytuł - "Sprawimy, że kibice się uśmiechną" :)
Szkoda nerwów Panie i Panowie - faktycznie lepiej do tego z uśmiechem podejść :)
Zamknąć SONDĘ - bo ludzie wciąż głosują :lol:
Głosowałem dziś tylko dlatego żeby zobaczyć wyniki sondy. Optymistycznie było:-D .
Robson01
10-06-2006, 11:02
serio-serio
Czy już wystawiłeś, bo nie wiem czy wchodzić na Allegro?
Czy już wystawiłeś, bo nie wiem czy wcodzić na Allegro?
Wystawie w poniedzialek - wtorek, jak wróce do hacjendy razem z 28-70 eL
Tak całkiem serio - zmieniam system.
Postawiłem zakład na wyniki kilku meczy, między innymi na naszych (całe 10 zł). Początkowo miałem jakieś takie wrażenie że nie damy rady, jednak pomyślałem sobie - jak postawię na naszych to będzie dodatkowa motywacja dla nich ;), a poza tym będzie mi się lepiej kibicowało. No i masz babo placek - oprócz uszczerbku na dumie sportowo-narodowej, strata finansowa :)
ps. jak na razie tylko Niemcy nie zawiedli moich przewidywań.
Wielka szkoda, nie mam tu na myśli moich 10 zł ;)
No i przegrali. Trudno, byli gorsi, 2-3 celne strzaly na bramke i do tego pierwszy w 85 minucie. Pozwole sobie postawic pytanie: czy mamy czuc sie rozczarowani? Skad te nasze mocarstwowe ambicje: cwiercfinal, polfinal? Pokutuje caly czas w naszej swiadomosci sukces z przed 32 i 24 lat, kiedys sie nam udalo zajac 3 miejsce, to teraz kazde nizesze miejsce traktujemy ak porazke. Spojrzmy prawdzie w oczy, mamy slabych pilkarzy, slaba druzyne, slaba lige. Jestesmy sredniakiem europejskim. Powinnismy sie cieszyc z samego awansu, bo to duzy sukces. Trzeba im kibicowac. Wygraja to fajnie, przegraja - trudno. Pamietajmy, ze to tylko sport i nie robmy z porazki tragedii narodowej :)
Smiech na sali... ale to nie pierwszy raz nas tak zaskakuja (i pewnie nie ostatni). :(
Smiech na sali... ale to nie pierwszy raz nas tak zaskakuja (i pewnie nie ostatni). :(
To może być jeszcze gorzej? Wydaje mi się, że już osiągneliśmy dno.
To może być jeszcze gorzej? Wydaje mi się, że już osiągneliśmy dno.
Dno to dopiero zobaczymy w meczu z Niemcami jak dostaniemy jakieś 7:0 albo i lepiej.:-D
1:2
Ale jest nadzieja na zwycięstwo Polski.
Pod warunkiem, że ustawianie wyników meczów wychodzi mi tak samo jak ustawianie ekspozycji.
Gdyby nie poprzeczka lub słupek, wszedłby mi wynik, przykre to.
Po dzisiejszym 63 Rally of Poland widzę, że z ekspozycją idzie mi podobnie jak z typowaniem wyników.
Pozdrawiam.
blizzard
10-06-2006, 19:56
Zebysmy chociaz jednego uznanego gola strzelili :(
snowboarder
10-06-2006, 19:59
Mogloby byc o wiele gorzej. Polska mogla trafic w grupie na
Trinidad i Tobago i dopiero dostalaby lupnia. Zupelnie serio.
Od dzis poza USA moja ulubiona druzyna to Trinidad i Tobago!
Postawiłem zakład na wyniki kilku meczy, między innymi na naszych (całe 10 zł). (...)oprócz uszczerbku na dumie sportowo-narodowej, strata finansowa :)
Strata finansowa? U mnie w pracy jeden gosc postawil 1000zl na wygrana Polakow :roll: .
Gdybym mial luzne tyle kasy to bym postawil na Ekwador i sie oblowil (wiecej dawali za wygrana Ekwadoru bo Polacy byli faworytami) - nie dlatego ze jestem pesymista ale realista :roll: .
borkomar
10-06-2006, 22:58
Strata finansowa? U mnie w pracy jeden gosc postawil 1000zl na wygrana Polakow :roll: .
Gdybym mial luzne tyle kasy to bym postawil na Ekwador i sie oblowil (wiecej dawali za wygrana Ekwadoru bo Polacy byli faworytami) - nie dlatego ze jestem pesymista ale realista :roll: .
Ty sie kurde nie narazaj tak oficjalnie:wink: :mrgreen:
mattnick
10-06-2006, 23:23
dzisiaj padł fajny text w tv. Mecz był w Gelsenkichen więc taki btył też mecz bc
Strata finansowa? U mnie w pracy jeden gosc postawil 1000zl na wygrana Polakow :roll: ....
Ja jestem realistą, dlatego postawiłem 10 zł :-D i to tylko dla komfortu kibicowania :mrgreen: