Zobacz pełną wersję : Problem z A610
Cześć!
Mam Canon PS A610 i zrobilem nim pare filmikow. Jak do tej pory zrzucalem na kompa wszystko, az tu nagle jeden z filmikow nie chce sie zrzucic. Jest to jedyny filmik, ktory edytowalem w aparacie, mianowicie skracalem go. Wydaje mi sie ze wlasnie dlatego nie chce sie zrzucic. Jak probuje wyslac ten filmik na komputer wyskakuje wiadomosc zeby sprawdzic polaczenie, pozniej ze aparat stracil polaczenie z komputerem. Z polaczeniem na pewno jest wszystko dobrze, bo inne filmiki sie zrzucaja.
Z gory dziekuje za pomocne sugestie!
Czytnik kart polecam.
Raczej SD :]
Raczej SD :]
Ze co? :twisted:
Chyba birez myślał, że napisałeś CF:P
Ze co? :twisted:
Och Ty pasqdny edytorze postow :twisted:
Chyba birez myślał, że napisałeś CF:P
Ty mu tam nie podpowiadaj. Juz on wie o co chodzi... :twisted:
Och Ty pasqdny edytorze postow :twisted:
Na potęgę Posępnego Czerepu - MAM WŁADZĘ! :mrgreen:
A sa jakies inne wyjscia? Dlaczego tak jest jak napisalem? Przeciez skoro jest edytor plikow video, to co, jak wyedytuje plik to juz go nie zrzuce?
ps. Ile kosztuje taki czytnik?
A sa jakies inne wyjscia? Dlaczego tak jest jak napisalem? Przeciez skoro jest edytor plikow video, to co, jak wyedytuje plik to juz go nie zrzuce?
ps. Ile kosztuje taki czytnik?
A czym probujesz zrzucic ten filmik? Windows Explorer czy softem Canona?
Czytniki to koszt 30-80 zl.
Dobra zrzuciłem czytnikiem. Dzieki za sugestię. Jeśli chodzi o powód to jest to wina mojego USB-przynajmniej tak mi sie wydaje. Mam 1.1 (starszy komp),
a komp woła hi-speed czyli 2.0. Tak wiec mysle, że to przez to. Pozdrawiam
ps. Czy to właśnie przez USB??
Jak ktoś potrafi mi odpowiedzieć z góry dziekuję!
Jeśli chodzi o powód to jest to wina mojego USB-przynajmniej tak mi sie wydaje. Mam 1.1 (starszy komp),
a komp woła hi-speed czyli 2.0. Tak wiec mysle, że to przez to. Pozdrawiam
ps. Czy to właśnie przez USB??
Jak ktoś potrafi mi odpowiedzieć z góry dziekuję!
A masz wolne gniazdo PCI?
http://www.allegro.pl/item108043132_6x_usb_kontroler_pci_usb_2_0_480mbps _super_hit_.html
Jak cos to kupie. Chwilowo nie mam czasu na nic, dlatego nie odpisywalem. Dziekuje za wszelkie sugestie :)
Zakupiłem usb 2.0 i nie było problemu aż do teraz. Znów jest filmik którego nie mogę zrzucić. O co tu biega?? Ponawiam post - POMOCY