PDA

Zobacz pełną wersję : Lowepro Mini Trekker Classic ?

Nemeo
08-06-2006, 09:55
Mam okazję kupić, po dobrej cenie / oferta ważna tylko do jutra / plecak LOWEPRO MINI TREKKER CLASSIC, mam pytanie czy warto coś takiego kupić / jestem raczej zwolennikiem Tamrac'a / na wycieczki rowerowe ?

Proszę PILNIE o opinie o tym plecaku, zarówno negatywne jaki i pozytywne.

Nemeo
08-06-2006, 12:20
Mam okazję kupić, po dobrej cenie / oferta ważna tylko do jutra / plecak LOWEPRO MINI TREKKER CLASSIC, mam pytanie czy warto coś takiego kupić / jestem raczej zwolennikiem Tamrac'a / na wycieczki rowerowe ?

Czyżby to był taki rzadki model plecaka ?

fotosc
08-06-2006, 14:58
jestes strasznie wybredna.Dla mnie plecak jest tylko plecakiem a jak potrzebujesz go kupic i wierz ze bedzie Ci potrzebny wiec go kup

Nemeo
08-06-2006, 18:50
jestes strasznie wybredna.Dla mnie plecak jest tylko plecakiem a jak potrzebujesz go kupic i wierz ze bedzie Ci potrzebny wiec go kup

No i tak zrobiłem, myślę że nie bedę żałować.:lol:

Zielony
08-06-2006, 22:04
wybredna...

??? :lol: :lol: :lol:
Kup sobie Nemeo ten plecak - bez problemu spakujesz go do swojego Tamrac'a jako dodatkową saszetkę na karty ;)

Vitez
09-06-2006, 08:37
jestes strasznie wybredna.

To ze ktos ma modelke w avatarze nie oznacza od razu ze jest kobieta :roll: .

sico
09-06-2006, 09:02
heh no ale mylić może ;) inna sprawa że z treści pierwszego postu płci można się domyślić...

Krzychu
09-06-2006, 09:06

Troche już po jabłkach ale z negatywnych - ma bezsensowne mocowanie dla statywu pod plecakiem - w zasadzie się do nieczego nie nadaje w odróżnieniu od mocowań w lepszych plecakach z tyłu lub z boku... A poza tym jest zupełnie spoko...

muflon
09-06-2006, 09:16
To i ja dorzuce, bo jakis hmm... rok temu lazilem po sklepach w tym temacie :) Mini Trekker Classic od AW rozni sie tez zdecydowanie solidnoscia zamkow. Classic ma takie "zwykle", sprawiajace wrazenie podobnych jak w kurtce, czy spodniach :) AW ma bardzo solidne, masywne, leciutko chodzace nawet przy mocnym upchaniu torby - powiedzialbym ze nawet lepsze niz NatureTrekker. I w AW przednia kieszen jest duzo bardziej "pekata", pojemniejsza - idealnie wchodza tam np. podkoszulki przy pakowaniu sie na wiekszy wyjazd :)

Nemeo
09-06-2006, 11:52
??? :lol: :lol: :lol:
Kup sobie Nemeo ten plecak - bez problemu spakujesz go do swojego Tamrac'a jako dodatkową saszetkę na karty ;)

Rzeczywiście, przy moim Tamracu, Lowepro Mini Trekker wyglada jak duża saszetka.:-D

Costus
09-06-2006, 12:11

Zastanów się jeszcze może nad MINI TREKKEREM AW (nie wiem czy nie powielam w tym momencie Muflona?)- przykładowy link:
http://www.allegro.pl/item107031520_lowepro_mini_trekker_aw_f_vat_wieczy sta_gwarancja.html
Wchodzi do tego napradę sporo - u mnie 30D+grip, pare sporych szkiełek (m.in 100-400), lampa, filtry, trochę róznych drobiazgów itd. Pomieścić można bardzo dużo, A co jest najistotniejsze - wygląda naprawdę bardzo zgrabnie i co - dla mnie bardzo istotne - ma świetny uchwyt na statyw. U mnie się też świetnie sprawdza na rowerze

muflon
09-06-2006, 12:18
Zastanów się jeszcze może nad MINI TREKKEREM AW (nie wiem czy nie powielam w tym momencie Muflona?)- przykładowy link:
http://www.allegro.pl/item107031520_lowepro_mini_trekker_aw_f_vat_wieczy sta_gwarancja.html
Wchodzi fo tego napradę sporo - u mnie 30D+grip, pare sporych szkiełek (m.in 100-400), lampa, filtry, trochę róznych drobiazgów itd. Pomieścić można naprade bardzo dużo, A co jest najistotniejsze - wygląda naprawdę bardzo zgrabnie i co - dla mnie bardzo istotne - ma świetny uchwyt na statyw. U mnie się też świetnie sprawdza na rowerze
Podpisuje sie pod tym rekoma i nogami. Ja w MiniTrekkera AW (fakt, ze po pewnym poglowkowaniu - ale ciagle wygodnie!) wpycham w razie potrzeby: dwa body, 17-40, 24-70, 70-200IS, 100-400, dwa databanki, stos BP511/AA, jedno NP-E3. I co najwazniejsze, mozna z tym bez zadnej dyskusji wejsc do samolotu.

Nemeo
09-06-2006, 12:19
Wchodzi fo tego napradę sporo - u mnie 30D+grip, pare sporych szkiełek (m.in 100-400), lampa, filtry, trochę róznych drobiazgów itd. Pomieścić można naprade bardzo dużo, A co jest najistotniejsze - wygląda naprawdę bardzo zgrabnie i co - dla mnie bardzo istotne - ma świetny uchwyt na statyw. U mnie się też świetnie sprawdza na rowerze

Niestety, juz kupiłem i jak narazie nie żałuje, bez problemu wchodzi mi mój podręczny zestaw :

1. 20 D + grip
2. 100-400 4.5-5.6 IS L + TC 1.4 x Kenko
3. 24-105 4 IS L
4. Epson P-2000

Costus
09-06-2006, 12:25
I co najwazniejsze, mozna z tym bez zadnej dyskusji wejsc do samolotu.
To nie wiem czy nie jest najważniejsze :-D Ja już jutro wyruszam na swoje kolejne wymarzone wakacje samolotem - oczywiście z toną sprzętu i ... w plecaku MINI TREKKER AW :-D

cavasss
18-07-2006, 23:16
Nie wiem czy dobrze zrozumialem poprzedników ale wole sie upewnic i w zwiazku z tym mam pytanko:

Czy upchne do LOWEPRO MINI TREKKER AW 30D+Grip na stale plus 2 male szkielka??????

sory za brak polskich znakow i jesli cos zle zrozumiale to badzcie wyrozumiali

Alzail
18-07-2006, 23:43
30D+grip, pare sporych szkiełek (m.in 100-400), lampa, filtry, trochę róznych drobiazgów itd. Pomieścić można bardzo dużo,

ekhm...

muflon
19-07-2006, 19:51
Czy upchne do LOWEPRO MINI TREKKER AW 30D+Grip na stale plus 2 male szkielka??????
Przeczytaj to co napisałem hmm... 5 postów wyżej. Dla ułatwienia: obiektywy tam wymienione, to nie są "małe szkiełka" :lol: