PDA

Zobacz pełną wersję : ...A60 i software...



Gulises
14-02-2004, 10:42
Witam , czy jest jakas mozliwosc poprawnia trybu makro poprzez software?

a a40 był problemy z ostrosia i poprawiał to nowy soft.

Czy sa jakies inne poprawki do a60 ?

swistak
16-02-2004, 20:51
z tego co mi jest wiadomo to nic
nie wiem czy wogole cos takiego istnieje
lepiej dokup sobie konwerter macro to z pewnoscia wszystko poprawi
jednak trzeba troche sie wyplacic lecz sa takze jakies odpowiedniki innych firm ktore doskonale pasuja

hazan
22-02-2004, 22:05
Witam , czy jest jakas mozliwosc poprawnia trybu makro poprzez software?

a a40 był problemy z ostrosia i poprawiał to nowy soft.

Czy sa jakies inne poprawki do a60 ?

A czy jest w A60 problem z makro czy tylko slyszales ze jest ??
Jesli jest to podeslij fotki zobaczymy jak jest zle :)

benekpe
24-02-2004, 12:55
Witam, A60 używam od kilku miesięcy...wcześniej bawiłem sie też A40... i obiektywnie musze stwierdzić, że A40 ma zdecydowanie gorsze makro aniżeli A60. A60 zrobiłem juz kilkadziesiąt udanych fotek z makro, co do ktrych nie mam żadnych zastrzeżeń... zawsze wychodzą ostre, i doświetlone... Udane zdjęcia wychodza nawet przy odległości mniejszej niż 5 cm - co w A40 było wręcz niemożliwe... Wiele osób próbuje tłumaczyć, że te modele są bardzo podobne i nie różnią się prawie niczym - ja stwierdzam osobiście że to są dwa odmienne aparaty. Już w pierwszych chwilach zabawy z aparatem człowiek dochodzi do wniosku że owszem są podobne, ale tylko wyglądem... Jestem przekonany że juz niebawem, PowerShot A60/A70 stanie się kultowym aparatem....niedoścignionym wzorcem w swojej klasie... Gorąco go wszystkim polecam...