Zobacz pełną wersję : Sklep
Witajcie mam pytanie odnośnie sklepu Foto Ivy czy jeszcze funkcjonuje.Dawno mnie tu nie było ,a nie mogę namierzyć
Pozdrawiam
Myślę, że jak Google ma trudności w znalezieniu czegoś aktualnego na temat takiego sklepu to pewnie już nie istnieje.
Zreszta wypisałem sugerowana nazwę, znalazło taki podmiot w Szczecinie z adnotacja zamknięte na stałe, znalazło też stary nie aktualizowany od 4 lat profil w serwisie Facebook.
Możecie polecić jakiś zaufany sklep ,chcę kupić aparat plus obiektyw
Pozdrawiam
Pozdrawiam
poczytaj sobie opinie na ceneo albo innym portalu zbierającym informacje o sklepach
Pozdrawiam
No ale jaki polecany?
Jest cała sieć autoryzowana przez Canon, jest też nieautoryzowana; są też różne sklepy zagraniczne, gdzie kupisz dużo taniej, ale bez gwarancji, choć uważam, że aktualnie w dobie pandemii trochę ryzykowne jest kupowanie zagranicą. Do wyboru do koloru. Ja sam kupowałem wiele sprzętu w różnych sklepach i nie jestem przywiązany do jednego, tym bardziej, że jeden autoryzowany kiedyś mnie bardzo zawiódł sprzedając mi aparat nowy, który nie był nowy (pochodził ze zwrotu, o czym mnie nie poinformowano).
Zagranica odpada tylko sklep krajowy
Leica store jest w Warszawie.