Zobacz pełną wersję : Migawka 5D MK II w 2021 ?
Witam serdecznie wszystkich Panów i Panie i pozdrawiam na początku.Jako świeżak wracam po latach na forum z nurtującym mnie pytaniem w 2021.Jako użytkownik przez pół życia APS-C Canona zawsze marzyłem o 5d mkII, tylko i wyłącznie o tym body:D. Oczywiście zdaję sobię sprawę z że już jest wiekowy, ale coż marzenia trzeba spełniać na stare lata hehe. Pytanie do was serdeczne czy zakup 5-tki w 2021 roku nieraz z przebiegiem 100k i więcej ale wizualnie dobrym stanie jest opłacalne?
Czy jak to mówią nie przejmować się tym za te pieniądze tylko się cieszyć fotografią?
Proszę o pomoc i pozdro jeszcze raz
Za ok. 1800-1900 PLN można kupić to body z przebiegiem 30-60 tys. Nie cudowałbym i brał jeśli w ładnym stanie.
Za ok. 1800-1900 PLN można kupić to body z przebiegiem 30-60 tys. Nie cudowałbym i brał jeśli w ładnym stanie.
No właśnie średnio z tym przebiegiem i wyglądem. Jak przebieg jest ok to zaraz coś przetarte wytarte:cry:
Boję się w tym body jednego- filmowania!! jakie przebył i matrycy mimo małego przebiegu, nikt prawdy nie powie, nigdy nie miałem dslr z filmem
poszukać czegoś rozsądnego bez wielkiej okazji najlepiej od amatora i kupować nie zastanawiac się, trzy lata temu kupiłem 5D (czyli jeszcze bardziej zabytkowy korpus) na forum ok 30k przebiegu - nie potrzebowałem bo miałem już od kilku lat 6D ale miałem projekt :mrgreen: na 5D - robię nim pewnie 1500 zdjęć rocznie i jestem zadowolony.
poszukać czegoś rozsądnego bez wielkiej okazji najlepiej od amatora i kupować nie zastanawiac się, trzy lata temu kupiłem 5D (czyli jeszcze bardziej zabytkowy korpus) na forum ok 30k przebiegu - nie potrzebowałem bo miałem już od kilku lat 6D ale miałem projekt :mrgreen: na 5D - robię nim pewnie 1500 zdjęć rocznie i jestem zadowolony.
Czyli rozumiem nie patrzeć na to czy był filmowany czy nie? bo tego nie sprawdzisz:(
Kupię za wszelką cenę choćby dla tego paska z napisem 5D MKII:D:D
Najgorzej że wszystko wysyłka a na taki do obejrzenia będę czekał do następnych świąt, czy nie patrzeć na to?
Może na naszym kochanym;)forum się coś znajdzie