Zobacz pełną wersję : Ctj #2103
michalab
27-06-2020, 09:39
Kalejdoskop?
Przy okazji, przeskoczyłaś z numeracją, powinno być #2103.
Nie, to nie jest kalejdoskop.
little_fluffy
27-06-2020, 13:10
Magnes na lodówkę?
Nie, to nie magnes na lodówkę.
little_fluffy
27-06-2020, 13:48
Jakaś podkładka pod coś?
Również nie. To element jakiegoś urządzenia.
Mohinder
27-06-2020, 19:44
Kubek lub szklanka.
3 razy nie. Wobec tego wrzucam z innej perspektywy :)
4743
Uchwyt gałka przy meblach
Nadal nie, ale już ociupińkę bliżej
szklana pokrywka do garnka
Ostatnia podpowiedź: widok "od tyłu".
4751
jakieś okucie meblowe?
--- Kolejny post ---
a może fragment (zaślepka centralnej części) pokrętła do kranu?
czy to może coś związane z baterią w zlewie
michalab
01-07-2020, 18:24
Czy to, że tam jest siedmiokąt jest jakoś specjalnie istotne? Czy równie dobrze mógłby być sześciokąt lub ośmiokąt?
uchwyt do drzwi kabiny prysznicowej?
3 razy nie. Zaraz pomyślę nad jakąś podpowiedzią.
--- Kolejny post ---
Dobra, mam. To jest wymienny element pewnego urządzenia. Wymienia się z tym (wedle gustów i upodobań użytkowników). Pytanie brzmi: jakie to urządzenie?
47564754
--- Kolejny post ---
Czy to, że tam jest siedmiokąt jest jakoś specjalnie istotne? Czy równie dobrze mógłby być sześciokąt lub ośmiokąt?
To, że jest sześciokąt to do czegoś służy. Mam na myśli, że to ma jakiś cel, coś się z tym robi, nie jest to kwestia tylko wizualna/dekoracyjna.
jakiś kluczyk ułatwiający odkręcenie czegoś
Mohinder
02-07-2020, 04:03
Nasadka w padzie od konsoli.
Tak, dokładnie! Mohinder, następna Twoja. A tak wygląda w sprzęcie:
4761
michalab
02-07-2020, 22:42
Wszyscy piszą sześciokąt, imbus itp. nawet autorka, czy tylko ja widzę tam siedmiokąt? A jest zapewne pod przyciskami, sądząc po kształcie.
A bo mi wygodniej się gra na krzyżyku. Cyknę fotkę i tu wrzucę jak wrócę do siebie (czyli nd wieczór).
michalab, racja, jest tam siedmiokąt, nawet nie zwróciłam uwagi, a po prostu uwierzyłam w to co piszecie :P W każdym razie ten siedmiokąt jest bez znaczenia, znaczenie mają boki, czyli ośmiobok, bo one są "klikalne"
--- Kolejny post ---
* phu, phu, siodmiobok
Trudna zagadka bo nie każdy wyrywa przycisk z ze sterownika konsoli żeby zobaczyć od spodu
Obiecane fotki: z dwoma nakładkami. Wybiera się tą wygodniejszą dla siebie, są one trzymane za pomocą magnesów :)
4767
4768