Zobacz pełną wersję : To mnom fszczonsło! Polskie wojsko powołuje fotografów
Polskie wojsko potrzebuje… fotografów. Mają stawić się z aparatami w jednostkach i fotografować, co tam jednostka chce
https://spidersweb.pl/2020/06/powolanie-fotografa-do-wojska.html
4711
4712
Tak to ja bym mógł odbębnić służbę wojskową :)
Użytkownicy Canona dostają od razu kategorię E i mają święty spokój
Użytkownicy Canona dostają od razu kategorię E i mają święty spokój
Ja nie chcę E, nikt mnie na komisji nie powiadomił o tym, że istnieje dywizja fotograficzna
Ja nie chcę E, nikt mnie na komisji nie powiadomił o tym, że istnieje dywizja fotograficzna
Mobilizują wyłącznie fotografów, którzy na co dzień zajmują się fotografią rodzinną, portretową i kobiecą :lol: No i do tego preferują płeć piękną :p Tak więc, ten , tego...
Mobilizują wyłącznie fotografów, którzy na co dzień zajmują się fotografią rodzinną, portretową i kobiecą :lol: No i do tego preferują płeć piękną :p Tak więc, ten , tego...
Szkoda :(
każdy ma jakieś obowiązki w razie mobilizacji - jest przydział trzeba ćwiczyć :) trzeba sobie jeszcze poczytać o obowiązkach informowania wku o wyjazdach zagranicznych, powrotach i zmiany miejsca zameldowania - fotograf to chyba lekka służba
No i do tego preferują płeć piękną :p Tak więc, ten , tego...
łatwo taką potem przekwalifikować, jakby co:idea:
ja poproszę o służbę zastępczą - w kopalni* odbębnię z przyjemnością tę służbę ojczyźnie! ;) No może nie w tym okresie, co teraz :P
* z aparatem ofc - foto i ucieczkowym ;)