Zobacz pełną wersję : [BATTLE] Kamila vs Towersivy vs Snow
Temat: ODBICIA (w wodzie, szybie, oku, chromie itp)
Kto chetny?
Czas ok. 10 dni :)
Chlopaki nie bojcie sie ;)
Ja bym może spróbował.... ale musiałbym na deszcz poczekać :)
hmm jakoś się obawiam.. Mam dziwne wrażenie że wypatrzyłaś knockoutujący odbity kadr. Sam jakoś nie mam pomysłu... hmm hmm
towersivy
23-05-2006, 20:36
Yyyy Berlin ja juz wiem co tam mozna wydobyc w takich kadrach :smile: hmmm dam znac jutro czy przyjmuje wyzwanie :smile:
Mam dziwne wrażenie że wypatrzyłaś knockoutujący odbity kadr. Wlasnie nie, ostatnio w ogole nie mialam czasu na odbicia. Ta bitwa ma byc pretekstem, zebym w koncu zaczela cos szukac, bo odbicia fajne sa :)
No to teraz mozesz sobie wybrac przeciwnika :wink:
bo odbicia fajne sa :)mi dawno temu odbiło na punkcie koszykówki :D odbicia są fajne :)
mattnick
23-05-2006, 23:35
u mnie na wiosce to tylko obicia są :)
u mnie na wiosce to tylko obicia są :)
no fakt o obicie nie trudno ;)
No to jak bo sie pogubilam, ile osob i kto chce sie bic? :)
allxages
24-05-2006, 18:26
Takie obicia? :-?
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://bartskowron.com/obicie.jpg)
Towersivy albo ja :) I tak spory wybór :wink:
Teraz to kamila się rozmyśliła:mrgreen:
Nie, nie rozmyslilam sie :D Mailam troche pracy, ale juz jestem.
Pobijemy sie w trojke, czy moze ktos jeszcze chce dolaczyc?
Termin uplywa za 10 dni czyli 35 maja, czyli 4 czerwca :)
Kamila vs Towersivy vs Snow (nie moge zmienic tematu :/ )
P.S. Dzieki za zmiane :)
No dobra, robimy :)
Widze w twojej galerii że specjalizujesz się w odbiciach, więc raczej trudno będzie :wink:
Szybki jestes :) A mnie wlasnie wyskoczyly 2 fotosesje i nie mialam czasu na odbicia, ale mysle ze w weekend sobie odbije.
Kto jest za przedluzeniem terminu? :)
Kurcze, musze do poniedzialku dopiescic ok.50 zdjec w PS i sie nie wyrobie z bitwa.
Do kiedy? Mi to tam obojętne, ale w sumie już 10 dni czekam to chętnie bym zobaczył już te zdjęcia. O odbicia to u ciebie łatwiej niż tutaj u mnie więc pstrykniesz byle co i będzie OK - dlatego wolałbym nie przedłużać....
pstrykniesz byle co i będzie OK ....
Szkoda mi czasu i aparatu na takie coś...
Termin do wtorku, bo w środe wyjeżdzam, ok?
Niech ci będzie.... następnym razem wczesniej zabieraj sie za zdjecia do battle :wink:
Raczej nie będzie następnego razu, bo ostatnio mam sporo pracy i niewiele czasu na głupoty ;)
Tomasz1972
03-06-2006, 22:53
Raczej nie będzie następnego razu, bo ostatnio mam sporo pracy i niewiele czasu na głupoty ;)
To po co zaczynać bitwę ? :)
Ciekaw jestem jak tam Towersivy....
To po co zaczynać bitwę ? :)
Bitwe zaczełam w piątek, a od niedzieli mam "urwanie głowy" ;)
Tomasz1972
03-06-2006, 22:57
Bitwe zaczełam w piątek, a od niedzieli mam "urwanie głowy" ;)
Troszkę wcześniej ;) 23-05-2006, 08:27
Rzeczywiście :) Nawet daty mi się mieszają ;) No ale nic to, do wtorku postaram się wyrobić.
Jakby co to zdjecie wyslalam wczoraj ok. 18:00 :) Mam nadzieje ze doszlo, bo wroce dopiero za tydzien.
Pozdro
towersivy
06-06-2006, 20:33
Wysle jutro, mam wszystko na innym kompie ale nic specjalnego i tak nie popełniłem :sad:
Tomasz Golinski
09-06-2006, 22:23
No więc towersivy przegrywa, a bitwa toczy się dalej http://canon-board.info/showthread.php?t=11701
Od samego począku zazarta walka na odbicia mi sie 1. bardziej podoba :>
Tomasz1972
09-06-2006, 22:51
Moim zdaniem JEDYNKA :) . Biały łabędź opdbity w czarnej wodzie jest dużo ciekawszy niż odbicie brzegu , gdzie oprócz odbicia widać niepotrzebne pływające brudy .
oba zdjecia nie grzesza jakoscia ;-) wybieram 1 i zgadzam sie z tym co napisal Tomasz1972
oba zdjecia nie grzesza jakoscia ;-) wybieram 1 i zgadzam sie z tym co napisal Tomasz1972
To prawda, oba zdjęcia nie są jakościowo najlepsze.
A moze by tak wytuszować te 'paprochy'??
Czy to już wtedy za dużo PS'a będzie i nie będzie to fotografia?? :mrgreen:
Tym razem głosuję na chybił trafił :-D
Ale poczekam z tym do jutra bo popijawa się szykuje :mrgreen: ;)
Zdjecie numer dwa powinno byc moim zdanie przyciete u gory, tak od krawedzi odbicia lisci drzewa, powyzej sa tylko brudy w wodzie.
yyyy :roll:
Czemu w tytule wątku są 3 osoby, a zdjęcia są tylko dwa?
Chochlik, czy ktoś poprostu nie dosłał?
[EDIT] aaa :D już zatrybiłem - Towersivy odpadł
Tomasz Golinski
10-06-2006, 19:07
Towersivy nie dosłał.
djtermoz
12-06-2006, 19:53
Hmm, moze i rzeczywiscie na dwojce plywaja paprochy ale mimo to wybieram drugie. Bardziej mi sie podoba bo przypomina impresjonistyczny obraz.
Szczerze mowiac to obydwa zdjecia sa slabe.
Nie popisalismy sie zbytnio.
Szczerze mowiac to obydwa zdjecia sa slabe.
Nie popisalismy sie zbytnio.
Zwłaszcza w porównaniu z tym, co można zobaczyć w Twojej galerii.
No ja też liczyłem że zobacze coś takiego jak w galerii Kamili a tu niespodzianka ;) Ciekaw jestem czy to tak specjalnie czy raczej te z galerii to święto ? :)
To przez to ze zdjecie na czas bylo robione ;) Takie poszukiwanie na sile nie daje efektow. Tym bardziej teraz gdy nie mialam czasu. Ale za to w zeszlym tygodniu bylam w Wawie i mialam okazje ustrzelic kilka ciekawych odbic :)