Zobacz pełną wersję : problem z Aparatem albo Karta "POMOCY"
Witam serdecznie posiadam 7D mark II i Karta Lexar 1066x 160Mb/s
Co jakiś czas podczas robienia fotek np co 10 zdjęcie wygląda jak załączonym załączniku i chciał bym się zapytać czy obawy mam mieć większe czy to bardziej wina karty??
najprościej coś stwierdzić wkładając inna kartę:idea:
tyle ze posiadam go prawie 2 lata i zdarzyło się to może 3 razy wiec zmieniając kartę tez może pokazać to za 3 miesiące jeżeli była to wina aparatu "dlatego napisałem bo może też ktoś spotkał się z podobnym problemem ale zmienię kartę puki co jeszcze na aparat jest gwarancja :P
totamten
12-10-2019, 15:30
Sprawdź jeszcze czytnik kart, miałem kiedyś takie cuda na 7 d (bez dwa)- aparat był dobry, karta była dobra - wywaliłem kilka kart, zanim spostrzegłem, że to czytnik na USB czasami nie może się dogadać z komputerem.
dzięki wielkie bo własnie zauważyłem ze zdjęcia na Aparacie wyglądają dobrze ale dopiero po wrzuceniu są cuda! dziękuje jeszcze raz za tą uwagę sprawdzę :)
dzięki wielkie bo własnie zauważyłem ze zdjęcia na Aparacie wyglądają dobrze ale dopiero po wrzuceniu są cuda! dziękuje jeszcze raz za tą uwagę sprawdzę :)
Zgraj jeszcze na inny dysk zdjęcia i sprawdź czy jest to samo