Zobacz pełną wersję : cashback canon 03/04 2019
chrislab
02-04-2019, 18:38
Mam pytanko dotyczące aktualnego cashbacku canon - nie do końca jasny jest dla mnie regulamin. Czy ktoś z tego już korzystał?
https://www.canon.pl/lens-promo/
Mam pytanko dotyczące aktualnego cashbacku canon - nie do końca jasny jest dla mnie regulamin. Czy ktoś z tego już korzystał?
https://www.canon.pl/lens-promo/
Cześć,
Nie korzystałem ale sprawdzałem regulamin bo kupowałem szkło i planuję zakup kolejnego body i regulamin wydawał mi się jasny. Jakie konkretnie masz wątpliwości?
chrislab
02-04-2019, 20:47
Cześć,
Nie korzystałem ale sprawdzałem regulamin bo kupowałem szkło i planuję zakup kolejnego body i regulamin wydawał mi się jasny. Jakie konkretnie masz wątpliwości?
czy jak kupiłem aparat 4.03 i w ciągu 90 dni kupię obiektyw, to promocja zadziała, czy nie?
czy jak kupiłem aparat 4.03 i w ciągu 90 dni kupię obiektyw, to promocja zadziała, czy nie?
2.2.2. Oferta nie ma charakteru stałego. Okres zakupu obejmuje 90 dni. Okres zakupu zaczyna się w momencie nabycia obiektywu lub aparatu. Data początkowa pokrywa się z datą podaną na dowodzie zakupu.
3.1. Aby wziąć udział w promocji, Uczestnik musi kupić produkt objęty ofertą ORAZ przesłać poprawny wniosek przez Internet. Wniosek należy przesłać nie później niż 30 dni po zakończeniu okresu zakupu.
Z tych dwóch punktów regulaminu IMO wynika, że jeśli prześlesz wniosek do 30 dni od zakupu obiektywu, to zadziała.
2.2.2. Oferta nie ma charakteru stałego. Okres zakupu obejmuje 90 dni. Okres zakupu zaczyna się w momencie nabycia obiektywu lub aparatu. Data początkowa pokrywa się z datą podaną na dowodzie zakupu.
3.1. Aby wziąć udział w promocji, Uczestnik musi kupić produkt objęty ofertą ORAZ przesłać poprawny wniosek przez Internet. Wniosek należy przesłać nie później niż 30 dni po zakończeniu okresu zakupu.
Z tych dwóch punktów regulaminu IMO wynika, że jeśli prześlesz wniosek do 30 dni od zakupu obiektywu, to zadziała.Potwierdzam. Tak zrobiłem i było wszystko ok. Szybko przesłali pieniądze [emoji846]
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Nigdy nie korzystałem z Cashback, czy to trzeba jakiś podatek odprowadzić? Z tego co gdzieś tam wyczytałem w necie, to jest sprzedaż premiowana i jeżeli nie przekroczy się 760 zł to nie ma podatku? Kwoty nie jestem pewny.
Mam pytanie, czy ktoś może sprawdzał w praktyce czy cashback zadziała z aparatem niezgodnym z obiektywem pod kątem serii i mocowania np aparat eos-m i obiektywem RF. Wiele sklepów umieszcza stosowną informację na swojej stronie jednak (co akurat jest dość dziwne) regulamin promocji na stronie Canona nie wspomina o tym ani słowem. Jest tylko informacja o aparacie z listy i obiektywie z listy. W faq-ach też nic nie ma.