Zobacz pełną wersję : Opakowania dla fotografa z betonu architektonicznego.
Hey!
Robimy mały reasearch, bo skończyliśmy prototypować pudełka do zdjęć. Sam też robię zdjęcia, ale ostatnio bardziej jara mnie projektowanie i materiały.
1065
1066
Czy takie opakowania wam się podobają? Warto popracować nad nimi jeszcze czy już wychodzicie z oddawania zdjęć w opakowaniach?
pozdrawiam
Mateusz Waliszewski
Fotograf z betonu, to już chyba niczego nie potrzebuje. A do tej pory myślałem, że to Sony zatrudnia największych idiotów do kryptoreklamy... :D
Były blizny, beton, stojak z ulotkami, koleś z żoną i nadgodzinami. Teraz pudełka, ale jak na moje oko ok.
Pudełka, a po co komu kawałek drzewa w nim?
Fotograf z betonu, to już chyba niczego nie potrzebuje. A do tej pory myślałem, że to Sony zatrudnia największych idiotów do kryptoreklamy... :D
Ajć, przecinek! Na szczęście nie jest za bardzo dwuznaczne :D
--- Kolejny post ---
Były blizny, beton, stojak z ulotkami, koleś z żoną i nadgodzinami. Teraz pudełka, ale jak na moje oko ok.
Pudełka, a po co komu kawałek drzewa w nim?
Docelowo - USB, koperta, etykieta, zdjęcia do środka + wypełnienie. Aktualnie na fotach to zabawa z pokazaniem faktur, klimatu :) USB betonowe tez będą :)
Pakke wygląda to fajnie. BDB Wpisuje się we wszechobecną stylistykę lookslikefilm-ową. Z praktycznego punktu widzenia takie opakowanie jest jednak nieporęczne - duże, ciężkie o o twardej, rysującej powierzchni. Wyobraź sobie, że dziewczyna po ślubie chce pokazać zdjęcia koleżankom przy kawie w kawiarni i na czas transportu musi to włożyć do swojej drogiej, markowej torebki z delikatnej skórki ;)
Bardzo lubię beton architektoniczny, ale w architekturze, wystroju wnętrz itp. Tu wydaje mi się to za "ciężkie". Koperty świetne :)
takie pudełka widziałem w krajach zatoki perskiej ale w środku były ichniejsze perfumy
wyglądało to bardo elegancko i światowo
Michalpe
22-07-2019, 15:33
Pudełko wygląda fajnie, ale do czego to ma służyć - do zdjęć w sensie, że coś co się daje do tego pudełka i fotografuje? Nie bardzo rozumiem ideę. Chociaż do domu na półkę spoko i mi się podoba. Jaka cena? Ile to waży? Bardzo ciężkie?
Pudełko wygląda fajnie, ale do czego to ma służyć - do zdjęć w sensie, że coś co się daje do tego pudełka i fotografuje? Nie bardzo rozumiem ideę. Chociaż do domu na półkę spoko i mi się podoba. Jaka cena? Ile to waży? Bardzo ciężkie?
o muj borze. DRUKUJESZ SE FOTY i se tam wkładasz.
Michalpe
23-07-2019, 10:07
No tak pomyślałem w pierwszym momencie, ale potem wydało mi się to bez sensu, bo osobiście nie drukuję takich małych fotek. Jak już to jakieś większe na ścianę. Dawno też u nikogo nie widziałem małych formatów nie licząc zdjęć ze starych albumów. Poza tym to będzie stać i się kurzyć ;)