Zobacz pełną wersję : Zakup 80d
Chcę kupić ww. aparat? Czy coś Wam wiadomo aby miały stanieć i kiedy w związku z ewentulnym wyjściem 90 d? :)
Chcę kupić ww. aparat? Czy coś Wam wiadomo aby miały stanieć i kiedy w związku z ewentulnym wyjściem 90 d? :)Tak,ludzie z Canona regularnie do nas dzwonią z takimi informacjami ;) najbliższy telefon we środę...
Chcę kupić ww. aparat?
To chcesz czy nie?
To chcesz czy nie?Tak, kupuję :). Znak zapytania omyłkowo wpisany :)
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Tak,ludzie z Canona regularnie do nas dzwonią z takimi informacjami ;) najbliższy telefon we środę...Czyli nie ma co liczyć na znaczną obniżkę :)
Tak, kupuję :). Znak zapytania omyłkowo wpisany :)
To kupuj. Nie ma co czekać na obniżkę. To jeden z lepszych cropów Canona.
To kupuj. Nie ma co czekać na obniżkę. To jeden z lepszych cropów Canona.A wg Ciebie, który najlepszy?
A wg Ciebie, który najlepszy?
Zależy na czym tobie zależy :) 80D ma niezłe obrazowanie jak na cropa. Poczytaj testy w necie. Nie wiem jaka może być alternatywa. 7DII?
Tak w ogóle to nie myślałeś o FF? W podobnej cenie można kupić 6D. Na FF twój 28-105 wreszcie będzie zoomem z fajnym zakresem a i 50mm dostanie skrzydeł.
Czyli nie ma co liczyć na znaczną obniżkę :)
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaNie liczyłbym bo to nie jest korpus za 20 tys. Jest za dużo zmiennych plus Canon nie ma tradycji wyprzedawania się bo nowy model wszedł...
Tak w ogóle to nie myślałeś o FF? W podobnej cenie można kupić 6D. Na FF twój 28-105 wreszcie będzie zoomem z fajnym zakresem a i 50mm dostanie skrzydeł.
Oczywiście, że myślałem tylko nie wiem czy jestem na to gotowy ale jest to temat do zastanowienia :)
Nie liczyłbym bo to nie jest korpus za 20 tys. Jest za dużo zmiennych plus Canon nie ma tradycji wyprzedawania się bo nowy model wszedł...Dzięki. Sprawa wyjaśniona.