Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z dkumentami

dadak12
07-05-2018, 14:40
Witam wszystkich. Czy ktoś z was ma jakiś pomysł jak przenieś na dyski trochę dokumentów? Nie uśmiecha mi się zbytnio stanie przed skanerem przez kilka dni :/ Ktoś ma jakąś poradę jak to szybko zrobić?

tomfoot
07-05-2018, 14:52
Możesz zrobić zdjęcia tych dokumentów i następnie zrzucić je z karty na dysk. Przy okazji sprawdzisz czy masz back lub front focus i takie tam. Możesz też robić zdjęcia ze statywu i przy okazji sprawdzić drgania statywu, ale do tego musiałbyś kupić wskaźnik laserowy taki najprostszy w markecie za 5 zł i poprosić o pomoc w aspektach technicznych kolegę Jana Pawlaka.

michalab
07-05-2018, 16:51
Witam wszystkich. Czy ktoś z was ma jakiś pomysł jak przenieś na dyski trochę dokumentów? Nie uśmiecha mi się zbytnio stanie przed skanerem przez kilka dni :/ Ktoś ma jakąś poradę jak to szybko zrobić?
Jeśli te dokumenty to kartki luzem, to skaner z podajnikiem dokumentów ADF to się nazywa, powinien załatwić sprawę. Sam kiedyś tak zrobiłem.

widlo
28-05-2021, 13:52
a może zrób skan na dysku google?

plagit
24-06-2021, 10:52
Jeśli te dokumenty to kartki luzem, to skaner z podajnikiem dokumentów ADF to się nazywa, powinien załatwić sprawę. Sam kiedyś tak zrobiłem.

jak dokładnie zrobić by dane bylo doklanie widac?