Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Lightroom problem z importem

Masaesu
26-04-2018, 10:35
Cześć :)

Mam pewien problem i nie mam pojęcia oco chodzi.
Ten błąd wyskoczył mi przy ostatnim imporcie. Odinstalowałam program, zainstalowałam ponownie i nadal ten sam błąd wyskakuje.
Miejsce na dysku posiadam.
Orientujecie się w czym tkwi problem, że nie mogę importować zdjęć?

779

Yanc
26-04-2018, 10:42
Jaka jest lokalizacja folderu do którego importuejsz pliki? Masz prawo zapisu do tego folderu?

Masaesu
26-04-2018, 11:05
Jaka jest lokalizacja folderu do którego importuejsz pliki? Masz prawo zapisu do tego folderu?

Zapisuje się standardowo na C. Jestem administratorem, także mam prawo zapisu w kazdej lokalizacji.

Yanc
26-04-2018, 21:19
Jeśli masz Windows 10 to tak tylko się tobie wydaje :) Utwórz sobie jakiś folder bezpośrednio w folderze głównym, nie w domyślnych systemowych "Bbliotekach", ustaw go jako cel importu i spróbuj ponownie.

Masaesu
28-04-2018, 18:07
Jeśli masz Windows 10 to tak tylko się tobie wydaje :) Utwórz sobie jakiś folder bezpośrednio w folderze głównym, nie w domyślnych systemowych "Bbliotekach", ustaw go jako cel importu i spróbuj ponownie.

Dzieki ;) Tak, win 10.
Spróbowałam jednak czegos innego. Przeszukałam cały system w poszukiwaniu plików LR i wszystkie usunęłam.Dopiero wtedy zainstalowałam ponownie i zadziałało. Teraz działa lepiej i szybciej niz wczesniej ;) Bardzo możliwe, że pliki się gryzły ze sobą.
jednakże.... dzięki za pomoc ;)