Zobacz pełną wersję : Lightroom problem z importem
Cześć :)
Mam pewien problem i nie mam pojęcia oco chodzi.
Ten błąd wyskoczył mi przy ostatnim imporcie. Odinstalowałam program, zainstalowałam ponownie i nadal ten sam błąd wyskakuje.
Miejsce na dysku posiadam.
Orientujecie się w czym tkwi problem, że nie mogę importować zdjęć?
779
Jaka jest lokalizacja folderu do którego importuejsz pliki? Masz prawo zapisu do tego folderu?
Jaka jest lokalizacja folderu do którego importuejsz pliki? Masz prawo zapisu do tego folderu?
Zapisuje się standardowo na C. Jestem administratorem, także mam prawo zapisu w kazdej lokalizacji.
Jeśli masz Windows 10 to tak tylko się tobie wydaje :) Utwórz sobie jakiś folder bezpośrednio w folderze głównym, nie w domyślnych systemowych "Bbliotekach", ustaw go jako cel importu i spróbuj ponownie.
Jeśli masz Windows 10 to tak tylko się tobie wydaje :) Utwórz sobie jakiś folder bezpośrednio w folderze głównym, nie w domyślnych systemowych "Bbliotekach", ustaw go jako cel importu i spróbuj ponownie.
Dzieki ;) Tak, win 10.
Spróbowałam jednak czegos innego. Przeszukałam cały system w poszukiwaniu plików LR i wszystkie usunęłam.Dopiero wtedy zainstalowałam ponownie i zadziałało. Teraz działa lepiej i szybciej niz wczesniej ;) Bardzo możliwe, że pliki się gryzły ze sobą.
jednakże.... dzięki za pomoc ;)