Zobacz pełną wersję : MLU i samowyzwalacz
Fan nr 1
07-05-2006, 21:18
Mam jedno pytanie czy funkcje MLU i samowyzwalacz w 350D mozna ustawić jednocześnie ?
Mam jedno pytanie czy funkcje MLU i samowyzwalacz w 350D mozna ustawić jednocześnie ?
A jaki problem spróbować?
Fan nr 1
07-05-2006, 21:39
A jaki problem spróbować?
Bo jak na razie nie mam na czym. Aparat kupuję we wtorek i wacham się jeszcze czy 350 D czy d 50. Mam kiepskawy statyw i zdjęcia z niego robię głównie z samowyzwalaczem ( bu uniknąć poruszania aparatu w monemcie nacisnięcia spustu migawki). Jedną z przewag 350D nad D50 jest MLU i chciałbym wiedzieć czy można z tej funkcji korzystać tak jak to sobie umysliłem.
Bo jak na razie nie mam na czym. Aparat kupuję we wtorek i wacham się jeszcze czy 350 D czy d 50. Mam kiepskawy statyw i zdjęcia z niego robię głównie z samowyzwalaczem ( bu uniknąć poruszania aparatu w monemcie nacisnięcia zpustu migawki). Jedną z przewag 350D nad D50 jest MLU i chciałbym wiedzieć czy można z tej funkcji korzystać tak jak to sobie umysliłem.
To spróbuj przy zakupie :-)
PS. Przed chwilą sprawdziłem w 300D. Działa.
Tomasz Golinski
07-05-2006, 21:47
Z tego co pamiętam to w 350d działa i to chyba jedyny sensowny sposób używania MLU w tym aparacie, jak się nie ma węża.
Fan nr 1
07-05-2006, 21:51
Wielkie dzięki za odpowiedź Panowie
Pozdrawiam
Z tego co pamiętam to w 350d działa i to chyba jedyny sensowny sposób używania MLU w tym aparacie, jak się nie ma węża.
w 350D to pięknie działa, a dodatkowo samowyzwalacz zmienia się na 2 sekundowy (zamiast 10 sek).
zamiast węża zdecydowanie bardziej polecam pilota RC-1. z 350D działa lepiej niż z innymi aparatami (większy zasięg).