Zobacz pełną wersję : Quadralite Stroboss 60 C, czerwone diody, Slave
Barmanix
19-10-2017, 21:23
Nabyłem drogą kupna lampę Quadralite 60C wraz z transmiterem.
Mam mały problem który polega na tym, że lampę ustawiłem jako Slave w trybie radiowym, bo wyzwalam transmiterem i migają dwie czerwone diody z przodu lampy.
Tak musi być?
Da się to wyłączyć?
Czy ja źle coś ustawiłem?
Any1?
A instrukcja była w zestawie...? (str.18)
Ciekawski
10-12-2019, 14:43
Ja mam instrukcję i nic mi ona nie wyjaśnia. Może ktoś podpowiedzieć jak wyłączyć tą migającą diodę?
Nadal ta sama strona: 18. Ramka na dole, ostatni podpunkt.
http://www.quadralite.uk/images/quadralite-manuals/Quadralite-Stroboss-60-C-manual-PL-ENG.pdf
Ciekawski
11-12-2019, 07:31
Wszystko pięknie, tylko że ja mam Quadralite Stroboss 60 C Basic, a w niej jest inny układ przycisków i w ustawieniach nie ma tego co w tej instrukcji.
Po pierwsze - pytania zadajemy precyzyjnie (jeśli chcemy dostać odpowiedź). Po drugie - nie mam dostępu do instrukcji basica, więc nie pomogę.
Właśnie przerabiam ten temat, niestety w Basicu w trybie slave nie ma możliwości wyłączenia diody, ale mam pytanie czy ktoś orientuje się jaki ta migająca dioda ma wpływ na zużycie energii tzn. z moich obserwacji dosyć szybko akumulatorki padają ale nie mam wersji zwykłej (nie Basic) gdzie można wyłączyć tę diodę żeby to porównać.