Zobacz pełną wersję : Gtj #1668
Gdzie to jest? Poproszę o dokładną nazwę miejsca. :)
https://canon-board.info/imgimported/2017/10/996085925b251cca-2.jpg
źródło (https://images83.fotosik.pl/861/996085925b251cca.jpg)
Bulwar X..... .......
Dam szansę innym.
Miałem przyjemność poznać autorkę rzeźb, niestety od tego roku tworzącej po drugiej stronie nieba.
to ja dodam, ze to jest w miescie milosci.
ale nie podam odpowiedzi, bo do niedzieli jestem zagramanica i bez dostepu do katalogu
No nie, Panowie, naprawdę? A byłam pewna, że to trudniejsza zagadka. No dobra, to czekamy na śmiałka i pełną odpowiedź ;)
To się nie powinno liczyć - po podpowiedziach przedmówców łatwo wyszukać że to "Ptaki" pani Abakanowicz, stojące obecnie przy Bulwarze Xawerego Dunikowskiego we Wrocławiu. Dodam że nigdy tych rzeźb nie widziałem, ani na tym bulwarze nie byłem, tak że ten tego... zagadka została zepsuta przez podpowiedzi.
Ta zabawa trochę się na tym opiera, czasem są mniejsze podpowiedzi, a czasem większe. :) W każdym razie - Yanc, następna Twoja :)
To się nie powinno liczyć - po podpowiedziach przedmówców łatwo wyszukać że to "Ptaki" pani Abakanowicz, stojące obecnie przy Bulwarze Xawerego Dunikowskiego we Wrocławiu. Dodam że nigdy tych rzeźb nie widziałem, ani na tym bulwarze nie byłem, tak że ten tego... zagadka została zepsuta przez podpowiedzi.
z jednej strony masz racje i bije sie w piersi. z drugiej jestem przekonany, ze ktos kto nie zdeptal dokumentnie nabrzeza Odry na linii Hala Targowa - Polibuda / Uniwerek (Chemia/Inf) nie mialby latwo ze skojarzeniem miejsca.
a przy tym fajnie miec nowe twarze w zagadkach, bo czy Mamrot czy nizej podpisani juz sie duzo nawystawiali i bardzo chetnie oddadza kolejke nowym osobom. jesli wyszla z tego zbyt duza podpowiedz, to przepraszam, sprobuje na przyszlosc bardziej nakrecic
OK Dzięki :)
Juz wstawiam coś, mam nadzieje że mi się uda, bo chyba nigdy nie wstawiałem tu obrazka :)