Zobacz pełną wersję : Powodzenia Maturzyści:D
Il fuoco
04-05-2006, 08:19
No to co?:) Za 1,45h mamy start tegorocznej maturki:)
Z tej okazji życzę wszystkim forumowiczom-maturzystom zdania na 100% każdego przedmiotu na każdym poziomie i oczywiście braku stresu:8
Będzie dobrze. Jak nam, canonowcom się nie uda tak jak chcemy - to komu się uda?!?!
(a swoją drogą mogliby wdrożyć taki fajny przedmiot pt. "Znajomość oznaczeń produktów marki Canon" - myślę, że na taką maturę szlibyśmy z szerokim uśmiechem)
pozdr:)
Powodzenia Il fuoco i inni. Jak ja bym chciał pisać mature i mieć 18 lat.
Rónież powodzenia !!! Ja już mam roczek po ale z doświadczenia wiem, że to i tak nic w porównaniu z sesją na Polibudzie :P
swiderski
04-05-2006, 08:56
Powodzenia Il fuoco i inni. Jak ja bym chciał pisać mature i mieć 18 lat.
Bardzo chętnie się zamienie :)
Za godzinkę zaczynam polski (z którego najlepszy nie jestem :))
Ja już za rok będe się stresował tak jak wy teraz. Ale to dopiero za rok 8)
A tymczasem powodzenia!!!
Matura... Rany, kiedy to było... :(
Mój braciak sie dzis pocił :D
a dzis angielski... trzeba pokazac, ze Polacy nie gesi i... angielski znaja :mrgreen:
DoMiNiQuE
05-05-2006, 11:00
Wypisania dlugopisow czy czegos tam ;) Wam zycze. Powodzenia! :)
A ja mam jeszcze dużo czasu do matury :D Cóż, w każdym razie powodzenia wszystkim oraz aby hieny :D egzaminacyjne miały dobry humor z powodu słońca :D
yogi-bear
05-05-2006, 14:47
Uf.. juz po polskim i angielskim ;) W czwartek jeszcze matma i koniec pisemnych jak dla mnie :) E.. jakoś się nie stresowałem i wyszło przyzwoicie. Stresować to się dopiero zaczniemy jak nas na żadne studnia nie przyjmą (wypluć) :D
http://bash.org.pl/49644
<xxxx> muahaha, matura byla taka banalna...
<yyoy> a o czym pisales ? chlopi czy makbet :D ?
<xxxx> pfff pewnie ze makbte... byc albo nie byc, rozmowa z czaszka i te sprawy :D
<yyky> ale to chyba hamlet co ?
<-- xxxx has quit ("Lost terminal")
<yyoy> --
swiderski
05-05-2006, 16:28
Uf.. juz po polskim i angielskim ;) W czwartek jeszcze matma i koniec pisemnych jak dla mnie :) E.. jakoś się nie stresowałem i wyszło przyzwoicie. Stresować to się dopiero zaczniemy jak nas na żadne studnia nie przyjmą (wypluć) :D
J dodatkowo jeszcze WOS w poniedziałek,geografia we wtorek i matematyka w czwartek. :lol:
yogi-bear
05-05-2006, 16:33
J dodatkowo jeszcze WOS w poniedziałek,geografia we wtorek i matematyka w czwartek. :lol:
Ambitnie! Tylko powiedz mi jeszcze na jakie studia idziesz że mają takie wymagania? Chyba że obstawiasz 2 kierunki lub zdajesz maturę "for fun" bo i takich znam :D
Silent Planet
05-05-2006, 16:35
Matura to bzdura, połamcie sobie pióra... :mrgreen:
Podobno angielski to jeden wielki LOL - na podstawowym poziomie nie bylo ... GRAMATYKI :D
w zalozeniu gramatyki w czystej postaci ma nie byc w ogole ;) piszesz krotka i dluga forme uzytkowa (notatka i list) i tam sprawdzaja czy umiesz poprawnie pisac ;)
LOL ;]
Slyszalem że na kazdej stronie jest napisane "Przepisz odpowiedzi na arkusz".
To chyba nie jest przejaw traktowania jak dorosłych tylko jak hmmm .. ;)
Il fuoco
06-05-2006, 10:36
ripek - toż to krzyżówka była... rozbrająjący tekst po każdej części listeningu - "przenieś odpowiedzi na arkusz"
I wielkimi literami, chyba największą czcionką jaka jest, pod każdym "zadaniem" "PRZENIEŚ ODPOWIEDZI NA ARKUSZ" ....
znam takich, ktorzy nie przeniesli odpowiedzi na karte odpowiedzi w zeszlym roku, bo nie wiedzieli,ze tak trzeba...
Il fuoco
06-05-2006, 10:57
Nastier - :) Jakoś ostatnio była rocznica wybuchu w Czarnobylu??:)...heh... a to już 20 lat po:)
swiderski
23-05-2006, 17:43
Pozwole sobie odnowić wątek :)
jak tam pozostali maturzyści? Zakończyliście już ustne egzaminy? Ja dzisiaj zdawałem angielski (90%), a pare dni temu jęz. polski (100% :mrgreen: ). Mam nadzieję, że Wam też nieźle poszło.
yogi-bear
23-05-2006, 20:45
hehe.. z angielskiego 17/20 polski mam jutro ;) Ogólnie było DOBRZE. Od jutra godz. 17 mam wakacje. ;)
ja juz po :) anglik po malej wpadce 17/20, polski 20/20 :)
swiderski
11-07-2006, 11:44
No to teraz wszyscy maturzyści możemy "pochwalić" się osiągnięciami. Rozumiem, że wszyscy zdaliśmy? :) ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że mój najgorszy wynik to matematyka (48%) a z reszty jestem w pełni zadowolony :))
Gratulacje dla wszystkich, którzy zdali! :) mam nadzieję, że wszyscy podostajecie się gdzie chcecie ;) A tym, którzy zaliczyli potknięcie.. powodzenia :P
Maturzysci! Pochwalcie sie wynikami! Z gory wszystkim gratuluje zdanej matury oraz zycze dostania sie na studia :)
zdalem niezle, w statystykach jestem "wysoko" ;) mam nadzieje, ze przy tym oblezeniu uczelni wystarczy :)