Zobacz pełną wersję : Kierowca rajdowy
trothlik
18-05-2017, 11:00
Może ktoś pamięta. A jak tak to poproszę o linka.
Kiedyś ktoś wrzucił tu linka do filmiku o kierowcy rajdowym który pokazywał co potrafi na ulicach San Francisco (?).
Pamiętam że autko coś w rodzaju Fiesty.
Dzięki za pomoc
Może ktoś pamięta. A jak tak to poproszę o linka.
Kiedyś ktoś wrzucił tu linka do filmiku o kierowcy rajdowym który pokazywał co potrafi na ulicach San Francisco (?).
Pamiętam że autko coś w rodzaju Fiesty.
Dzięki za pomoc
https://www.youtube.com/results?search_query=ford+fiesta+st+san+francisco
co za lenistwo :)
michalab
18-05-2017, 14:07
Ken Block?
trothlik
18-05-2017, 15:28
Tam zaraz lenistwo...
Szukałem szukajką tylko bez rezultatu i temu zawracam głowę.
Już nie będę.
Obejrzałem, no niby dobry ;)
Mnie tylko nie wychodzą te kręciołki w kółko. :) Tylko gdzie oni pochowali ;) te ludziska z miasta:)
Mieszkałem kopę lat w USA,i jakoś o każdej porze dnia i nocy nigdy nie spotkałem się z widokiem całkowitego braku ludzi czy to w dzień czy w nocy :)Jak nic to tylko czekać na kręciołki z księżyca:):):)
podsumowując- jedno wielkie g....
trothlik
19-05-2017, 09:28
No ja też trochę czasu spędziłem w Stanach i masz rację, że bez względu na porę dnia czy nocy na ulicy jest tak samo ruchliwie.
Podejrzane to...
Ale chciałbym tak umieć panować nad autem.
Zobacz backstage, chlop powtarza ujecia po kilkanascie razy a to autko ma chyba z 300 kuniow.
Zobacz backstage, chlop powtarza ujecia po kilkanascie razy a to autko ma chyba z 300 kuniow.
Na asfalcie widać, że to nie jedyny przejazd, a chyba mi mignęło na filmiku coś w stylu "650HP" (to Stany, więc takie liczby nie powinny dziwić) ;)
michalab
19-05-2017, 13:42
Facet wcześniej najeździł się w mniej publicznych miejscach został gwiazdą internetu to i ulicę zamknęli specjalnie dla niego.
Mnie osobiście bardziej podobały się te wcześniejsze filmy - właśnie ze względu na to, że te szaleństwa po pustym mieście wyglądają bardzo sztucznie.
Oj chłopcy , chłopcy, a znacie techniki kinowe? Ostatnio widziałem jak filmowali fabułę w kosmosie gdzieś koło Saturna :mrgreen:, a Wy macie problem, że ludzi nie ma itp ...
Przy aucie wartości 1.000.000, kasie na reklame , bez problemu można takie myki wykręcać wirtualnie.
--- Kolejny post ---
A z ciekawości, gdzie tych ludzi nie widać? Bo pierwszy lepszy który odpaliłem zawiera te istoty w tle ...
--- Kolejny post ---
Na asfalcie widać, że to nie jedyny przejazd, a chyba mi mignęło na filmiku coś w stylu "650HP" (to Stany, więc takie liczby nie powinny dziwić) ;)
" ... Filmed over four days ...."
W propozycji wpadło:
DC SHOES: GYMKHANA FIVE; THE MAKING OF.
https://www.youtube.com/watch?v=jnzlri_mEYQ
Tłumy dookoła.
pan.kolega
20-05-2017, 14:20
Nie wiem czym ta fascynacja.
Przcież to jest zwykłe video reklamowe. Kilka firm jednocześnie, w tym jakieś tekstylia, buty, wdzianka, a nie żadna Gumkowana.
Jest budżet, się kręci video. Jakieś zaułki w San Fancisco można sobie zagrodzić na 15 min - pół godziny no problem.
W reklamach zamraża się tłum na ulicy a reklamowany samochód jedzie między przechodniami. Albo zalewa się ulice wodą po kolana.
Cuda panie, istne cuda.
A tam na pewno nikt nie chciał tłumu, bo o wypadek nietrudno I wtedy dopiero budżet może się okazać za mały.
Ten dym na pewno wygląda sztucznie, może specjalne dymiące opony.
Nie wiem czym ta fascynacja.
Przcież to jest zwykłe video reklamowe. Kilka firm jednocześnie, w tym jakieś tekstylia, buty, wdzianka ...
No tak, pisałem już o tym, ale wróć do początku, tam są wątpliwości, a dalej chyba wyjaśnienia. A że wlazło to wkleiłem do kompletu.
Też kiedyś chciałem zosta kierowcą rajdowym, ale marzenia zderzyły się rzeczywistośią i brakiem fudnuszy ;/