Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kierowca rajdowy

trothlik
18-05-2017, 11:00
Może ktoś pamięta. A jak tak to poproszę o linka.
Kiedyś ktoś wrzucił tu linka do filmiku o kierowcy rajdowym który pokazywał co potrafi na ulicach San Francisco (?).
Pamiętam że autko coś w rodzaju Fiesty.
Dzięki za pomoc

7four
18-05-2017, 12:09
Może ktoś pamięta. A jak tak to poproszę o linka.
Kiedyś ktoś wrzucił tu linka do filmiku o kierowcy rajdowym który pokazywał co potrafi na ulicach San Francisco (?).
Pamiętam że autko coś w rodzaju Fiesty.
Dzięki za pomoc

https://www.youtube.com/results?search_query=ford+fiesta+st+san+francisco

co za lenistwo :)

michalab
18-05-2017, 14:07
Ken Block?

trothlik
18-05-2017, 15:28
Tam zaraz lenistwo...
Szukałem szukajką tylko bez rezultatu i temu zawracam głowę.
Już nie będę.

italy
19-05-2017, 01:39
Obejrzałem, no niby dobry ;)
Mnie tylko nie wychodzą te kręciołki w kółko. :) Tylko gdzie oni pochowali ;) te ludziska z miasta:)
Mieszkałem kopę lat w USA,i jakoś o każdej porze dnia i nocy nigdy nie spotkałem się z widokiem całkowitego braku ludzi czy to w dzień czy w nocy :)Jak nic to tylko czekać na kręciołki z księżyca:):):)
podsumowując- jedno wielkie g....

trothlik
19-05-2017, 09:28
No ja też trochę czasu spędziłem w Stanach i masz rację, że bez względu na porę dnia czy nocy na ulicy jest tak samo ruchliwie.
Podejrzane to...
Ale chciałbym tak umieć panować nad autem.

zdebik
19-05-2017, 09:39
Zobacz backstage, chlop powtarza ujecia po kilkanascie razy a to autko ma chyba z 300 kuniow.

r_m
19-05-2017, 13:12
Zobacz backstage, chlop powtarza ujecia po kilkanascie razy a to autko ma chyba z 300 kuniow.

Na asfalcie widać, że to nie jedyny przejazd, a chyba mi mignęło na filmiku coś w stylu "650HP" (to Stany, więc takie liczby nie powinny dziwić) ;)

michalab
19-05-2017, 13:42
Facet wcześniej najeździł się w mniej publicznych miejscach został gwiazdą internetu to i ulicę zamknęli specjalnie dla niego.

Mnie osobiście bardziej podobały się te wcześniejsze filmy - właśnie ze względu na to, że te szaleństwa po pustym mieście wyglądają bardzo sztucznie.

7four
19-05-2017, 21:17
Oj chłopcy , chłopcy, a znacie techniki kinowe? Ostatnio widziałem jak filmowali fabułę w kosmosie gdzieś koło Saturna :mrgreen:, a Wy macie problem, że ludzi nie ma itp ...
Przy aucie wartości 1.000.000, kasie na reklame , bez problemu można takie myki wykręcać wirtualnie.

--- Kolejny post ---

A z ciekawości, gdzie tych ludzi nie widać? Bo pierwszy lepszy który odpaliłem zawiera te istoty w tle ...

--- Kolejny post ---

Na asfalcie widać, że to nie jedyny przejazd, a chyba mi mignęło na filmiku coś w stylu "650HP" (to Stany, więc takie liczby nie powinny dziwić) ;)

" ... Filmed over four days ...."

7four
20-05-2017, 13:49
W propozycji wpadło:

DC SHOES: GYMKHANA FIVE; THE MAKING OF.

https://www.youtube.com/watch?v=jnzlri_mEYQ

Tłumy dookoła.

pan.kolega
20-05-2017, 14:20
Nie wiem czym ta fascynacja.
Przcież to jest zwykłe video reklamowe. Kilka firm jednocześnie, w tym jakieś tekstylia, buty, wdzianka, a nie żadna Gumkowana.

Jest budżet, się kręci video. Jakieś zaułki w San Fancisco można sobie zagrodzić na 15 min - pół godziny no problem.
W reklamach zamraża się tłum na ulicy a reklamowany samochód jedzie między przechodniami. Albo zalewa się ulice wodą po kolana.
Cuda panie, istne cuda.

A tam na pewno nikt nie chciał tłumu, bo o wypadek nietrudno I wtedy dopiero budżet może się okazać za mały.

Ten dym na pewno wygląda sztucznie, może specjalne dymiące opony.

7four
20-05-2017, 17:06
Nie wiem czym ta fascynacja.
Przcież to jest zwykłe video reklamowe. Kilka firm jednocześnie, w tym jakieś tekstylia, buty, wdzianka ...

No tak, pisałem już o tym, ale wróć do początku, tam są wątpliwości, a dalej chyba wyjaśnienia. A że wlazło to wkleiłem do kompletu.

atos
22-06-2017, 07:01
Też kiedyś chciałem zosta kierowcą rajdowym, ale marzenia zderzyły się rzeczywistośią i brakiem fudnuszy ;/