Zobacz pełną wersję : Serwis 24-105 L - Error 01
tomcio.13
22-04-2017, 20:28
Podpowiedzcie który serwis wybrać tak z własnego doświadczenia. Brałem pod uwagę Kraków lub Rybnik. Te dwa mam najbliżej mogę podjechać.
To w Krakowie i Rybniku jest serwis Canona?
tomcio.13
22-04-2017, 21:07
W Krakowie miałem na myśli ten który był na czapskich a Rybnik serwis24. Oba mają napisane ze naprawiają, myślałem że ktoś z kolegów miał z jednymi albo drugimi jakąś styczność. Niestety ale po kontakcie z Warszawskim serwisem odniosłem wrażenie jakbym był ich wrogiem. Szkło jest po gwarancji.
... Niestety ale po kontakcie z Warszawskim serwisem odniosłem wrażenie jakbym był ich wrogiem. Szkło jest po gwarancji.
Naprawiałem u nich tzn. w CSI na Żytniej Canona 17-55 2.8 i 24-70 2.8 po gwarancji i bynajmniej nikt nie traktował mnie jak wroga ;)
Sprawnie i bez problemów, a cena jak cena :mrgreen:, ale zrobione jak należy. Natomiast wysłałem kiedyś jeden obiektyw do czyszczenia do serwisu w Gdańsku. Pieniędzy co prawda nie wzięli, bo ponoć brud był między klejonymi soczewkami i nie dało się wyczyścić. Postanowiłem więc rozebrać i wyczyścić go osobiście - zajęło mi to jakieś 30 min. Doszedłem więc do wniosku, że wolę zapłacić i mieć zrobione jak należy. Choć jak na pewno przeczytałeś nie wszyscy są zadowoleni z Żytniej.
the.watcher
23-04-2017, 00:14
jest jeszcze Opto Technika w Wawie, jak coś nie wymaga naprawy na Żytniej, to tam robię. Płacisz tylko za przesyłkę w jedną stronę (nawet jak zrezygnujesz z naprawy). https://opto-technika.pl/
tomcio.13
23-04-2017, 14:40
Właśnie nie dość że na Żytniej zrazili mnie po pierwszym kontakcie to sporo opini nie najlepszych. Zobaczę może skontaktuje się z tą opto-techniką. Albo podjadę do Krakowa.