Zobacz pełną wersję : Raty bez zaświadczenia
4everyoung
02-01-2017, 02:53
Hej, wiecie może, który sklep z elektroniką oferuje raty bez zaświadczeń (mogą być do określonej kwoty)?
Chciałabym wziąć Canona 6d płacąc powiedzmy 1500 zł, a resztę rozkładając na raty.
Niedawno zakończyły się "raty 0%" na alle...
Korzystałem już z tego wielokrotnie i to niezła opcja (15min. decyzja, max. 20 rat). To "impreza cykliczna, więc za jakiś czas znowu się pojawi w opcjach (można zapytać na helpie, kiedy będzie).
Media markt wlasnie reklamuje 50x0%
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
4everyoung
02-01-2017, 14:05
Te raty na allegro są bez zaświadczenia na dowolną kwotę? Bo w RTV i MM to chyba do 5000 zł bez zaświadczenia.
w MM jest coś takiego na dole:
Dla propozycji kredytu ratalnego 50x0% oferowanego przez Santander Consumer Bank S.A, zawartego na okres 50 miesięcy, wyliczenia dla przykładu reprezentatywnego na dzień 06.12.2016r. są następujące: RRSO 0%; cena towaru 2500 zł; stała stopa oprocentowania kredytu 0%, całkowita kwota kredytu 2500 zł, całkowita kwota do zapłaty 2500 zł; całkowity koszt kredytu 0 zł; wysokość 50 równych rat miesięcznych 50 zł. Propozycja 50x0% obowiązuje dla umów zawartych w terminie od dnia 01.01.2017r. do dnia 10.01.2017r.
Te raty na allegro są bez zaświadczenia na dowolną kwotę? Bo w RTV i MM to chyba do 5000 zł bez zaświadczenia.
tak na dowolna, banki uwielbiaja dawac duze kredyty bez zaswiadczen
Kupowałem np. 5d3 za 10kzł i problemów nie robili. Ale BIK-i i inne takie sprawdzają ofkors :mrgreen:
Rtv euro agd
Serio bez zaświadczenia ?
michalab
02-01-2017, 20:51
tak na dowolna, banki uwielbiaja dawac duze kredyty bez zaswiadczen
Też niedawno oglądałem Big Short ;-). Polecam.
Nie, powyżej 5 tys. z zaświadczeniem.
Nie zawsze, ja brałem za 6300 aparat i nie sprawdzali zaświadczeń, mimo że zrezygnowałem z wszelkich ubezpieczeń, dodatkowych opcji i usług płatnych. Dużo zależy od historii kredytowej. Żona która nigdy nic nie brała na raty, mimo zaświadczeń i dobrych zarobków nie mogła wziąć obiektywu za 3k na 12 rat...
Jak ja kupowałem, to w regulaminie mieli, że do 5 tys. bez zaświadczenia, powyżej z. Żadnych ubezpieczeń, anie dodatkowych usług również nie brałem.
Tak. Do 5000 chyba. Można tez przez stronę internetową z zamówieniem do domu.
https://youtu.be/Bi4dj6jQg7o
Zdolność kredytowa, zdolność kredytowa i jeszcze raz zdolność kredytowa. Każda próba skorzystania z rat kończy się weryfikacją w BIK.
Jak jest jakaś historia to spotykamy się z co raz większą pobłażliwością banku w kwestii zaświadczeń itp. Pierwsza umowa kredytowa chyba zawsze będzie okupiona zaświadczeniem lub wyciągiem z konta bankowego (chodzi o wpływy z tytułem "Wynagrodzenie"). Potem jest z górki, im więcej spłaconych kredytów w historii przy braku niespłaconych jest łatwiej.
Można na oświadczenei. Ale trzeba to sobie jasno powiedzieć, jest ryzyko dla finansujące - a za to się płaci.
W Wonga dostaniesz bez zaświadczeń.../.