Zobacz pełną wersję : Paint tool SAI
Mam pytanie czy któryś z Forumowiczów zna/używa program Paint Tool SAI? https://www.systemax.jp/en/sai/
Osobiście nie używam, ale używa moja córka ew. mogę ją zapytać.
Osobiście nie używam, ale używa moja córka ew. mogę ją zapytać.
Też moge zapytać :) @ PMP ale o co konkretnie ?
Dzięki za odzew. Już wyjaśniam. Mam siostrzenicę, 11-latkę, która jest jest bardzo uzdolniona plastycznie. Teraz zaczęła się bawić grafiką komputerową i w tym programie (demo) zrobiła kilka naprawdę imponujących grafik. Chciałbym jej zrobić prezent i kupić pełną wersję, ale zastanawiam się czy warto kupić ten program, czy może coś bardziej znanego/lepszego. A jeśli coś innego, to co?
Dzięki za odzew. Już wyjaśniam. Mam siostrzenicę, 11-latkę, która jest jest bardzo uzdolniona plastycznie. Teraz zaczęła się bawić grafiką komputerową i w tym programie (demo) zrobiła kilka naprawdę imponujących grafik. Chciałbym jej zrobić prezent i kupić pełną wersję, ale zastanawiam się czy warto kupić ten program, czy może coś bardziej znanego/lepszego. A jeśli coś innego, to co?
Z darmowych to może Krita?
Swojego czasu zrobił na mnie spore wrażenie Procreate (teraz Corel) Painter, ale to chyba już ładnych parę złotych kosztuje...
dzięki za podpowiedź. Na pierwszy rzut oka wygląda przyjaźniej niż sai :) poczytam o nim.
)... zrobiła kilka naprawdę imponujących grafik. ...
To masz chyba już odpowiedź, na tym etapie nawet PS przegrywa z SAI. Jeżeli dziecko wybrało taki a nie inny program, tak bym zostawił.