Zobacz pełną wersję : Blaszka na kółku trybów
Baloniew
25-07-2016, 20:16
W czasie turystyki zniknęła blaszka z opisem trybów PASM.Czy jest to możliwe do kupienia ? Aparat 7DII nowy ,na gwarancji.
Próbowałbym reklamować.
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Ale co reklamowac - zgubiona blaszke? To wina wlasciciela...
Z całym szacunkiem dla mojego przedpiścy, który na pewno ma dużo wieksze pojęcie ode mnie o konstrukcji aparatów. Ale jednak ZDECYDOWANIE REKLAMOWAĆ. Dlaczego? To jest ewidentny feler konstrukcyjny, który pojawił się wraz z blokadą kółka nastaw. Te "blaszki" wypadają masowo we wszystkich aparatach, nie tylko 7d. I pół Chin zajmuje się już produkcją zamienników.
michalab
27-07-2016, 10:10
No niekoniecznie, to że odpadła nie musi być winą właściciela, a zgubienie może być naturalną konsekwencją tego, że odpadła, też winy właściciela nie musi w tym być. Też próbowałbym reklamować.
Niby racja - odpasc nie powinna - ale zgubienie moze byc przyczyna wielu groznych powiklan w komunikacji z reklamodawca...
jak odpada element aparatu , który nie powinien odpadaćś to reklamować bezwarunkowo. to nie muszla oczna , że zdjął i zgubił.
michalab
27-07-2016, 14:08
ale zgubienie moze byc przyczyna wielu groznych powiklan w komunikacji z reklamodawca...
Niestety prawda.