Zobacz pełną wersję : NIcholas Javed nie żyje
smutna wiadomość :/
https://www.facebook.com/NicholasJaved/
Smutna dla mnie będzie ,jak umrze ktoś z rodziny lub przyjaciół,a tak to zwykła informacja.
Nie ma co naduzywać emocji: znasz człowieka osobiście?
z grzeczności nie skomentuję...
Osobiście go nie znałem. Nawet nie wiedziałem, że ktoś taki żył. Tak czy inaczej kondolencje rodzinie.
Kolekcjoner
08-05-2016, 13:16
Smutna dla mnie będzie ,jak umrze ktoś z rodziny lub przyjaciół,a tak to zwykła informacja.
Nie ma co naduzywać emocji: znasz człowieka osobiście?
"Nie ma co" to dawać komuś takich pouczeń z jakiegokolwiek powodu.
Dziennie umiera 150 tys osób. Faktycznie taka informacja ma sens o ile znało się człowieka osobiście
Nie znałem osobiście Davida Bowie ani Prince'a, ale uważam ich za dwie najważniejsze postacie w muzyce rozrywkowej/rockowej i wiadomość o ich śmierci zasmuciła mnie.
Pamietam go z Plfoto. Login Profesor czy jakos. A zapadl mi w pamiec nie ze wzgledu na jakies wyjatkowe zdjecia, ale potworne nerwy w jakie wpadal gdy ktos nawet delikatnie skrytykowal jego zdjecia - czesto mozna bylo poczytac barwne wpisy. <---edycja przez administratora--->.Na maxmodels napisal "Nie mam czasu na *******enie o szopenie -- OVER ! "
Znajoma byla na jego warsztatach to mowila, ze mocno sie denerwowal jak cos bylo nie po jego mysli.
Pamietam go z Plfoto. Login Profesor czy jakos. A zapadl mi w pamiec nie ze wzgledu na jakies wyjatkowe zdjecia, ale potworne nerwy w jakie wpadal gdy ktos nawet delikatnie skrytykowal jego zdjecia - czesto mozna bylo poczytac barwne wpisy. <---edycja przez administratora--->.Na maxmodels napisal "Nie mam czasu na *******enie o szopenie -- OVER ! "
Znajoma byla na jego warsztatach to mowila, ze mocno sie denerwowal jak cos bylo nie po jego mysli.
De mortuis aut bene, aut nihil...
Chyba nie do konca zrozumiales co napisalem... Wiec taki komentarz mozesz sobie darowac. :/
Ale jesli nie zrozumiales to streszcze - chodzilo o to, ze bral do siebie za bardzo wszystko pewnie, stresowal sie,
<usuniete przez moderatora>
Chyba nie do konca zrozumiales co napisalem... Wiec taki komentarz mozesz sobie darowac. :/
Ale jesli nie zrozumiales to streszcze - chodzilo o to, ze bral do siebie za bardzo wszystko pewnie,
.
troche grzeczniej kolego poprosze
panowie, spokojnie proszę... nie warto a i nie miejsce
xxkomarxx
11-05-2016, 09:34
Nicholas zmarl a wy sie pozabijacie. Wiecej luzu.
zajaczek
05-06-2016, 18:07
Ech szkoda
filemoon
07-06-2016, 12:02
Jesli jego nerwowe wypowiedzi przemawialy mocniej jak jego zdjecia to ...
Z drugiej strony na opinie pracuje sie ciezko <usuniete przez administratora>