PDA

Zobacz pełną wersję : Chrzciny -cena

pawelp430
02-05-2016, 14:14
Cześć wszystkim,
na początku chce dodać ,że zdjęcia na chrzcinach już robiłem ,ale nigdy nie przyszło mi tego wycieniać. Nie wiem jak odnieść to do pracy na ślubie.
Mam pytanie czy jakiś z forumowiczów także amator, jak ja miał okazję też się nad tym zastanawiać ile powinno się wycenić za taką usługę?
Dodam że zdjęcia tylko w kościele.

Chciałbym uniknąć komentarzy typu: ,,Robisz zdjęcia i nie potrafisz się wycenić/cenić?!"

Lepiej podpytać wczesniej niż kogoś później powalić tym co się powie.A jako że nie robię tego na codzień wydaje mi się ze to rozsądna opcja.

Dzięki wielkie za pomoc :)

Tom77
02-05-2016, 15:43
Cześć wszystkim,
na początku chce dodać ,że zdjęcia na chrzcinach już robiłem ,ale nigdy nie przyszło mi tego wycieniać. Nie wiem jak odnieść to do pracy na ślubie.
Mam pytanie czy jakiś z forumowiczów także amator, jak ja miał okazję też się nad tym zastanawiać ile powinno się wycenić za taką usługę?
Dodam że zdjęcia tylko w kościele.

Chciałbym uniknąć komentarzy typu: ,,Robisz zdjęcia i nie potrafisz się wycenić/cenić?!"

Lepiej podpytać wczesniej niż kogoś później powalić tym co się powie.A jako że nie robię tego na codzień wydaje mi się ze to rozsądna opcja.

Dzięki wielkie za pomoc :)

Masz firmę, wystawiasz rachunki czy na zasadzie przysługi chcesz to robić ?

xxkomarxx
02-05-2016, 16:35
Robisz zdjecia i nie wiesz jak sie cenic :-)
A tak powaznie sam kosciol to ponizej 400 nie wypada mowic.

GalaktycznyMuczaczo
02-05-2016, 18:24
za "do portfolio"

dave88
02-05-2016, 22:21
jak kościół to "co łaska, ale nie mniej niż 400" :P

Bangi
02-05-2016, 22:32
Pierwsze dziecko gratis, drugie pięćset :mrgreen:

cubbus
02-05-2016, 22:34
Pierwsze dziecko gratis, drugie pięćset :mrgreen:

On się nie pyta o program narodu, który był kiedyś programem partii ;)

Weź tyle co klecha.

jelcyk
03-05-2016, 06:48
Uuuuu... To i slub moze stanac w obliczu katastrofy finansowej... Trzeba chiba patrzec, jakim autem jezdzi jego najczarniejszosc... :oops: :lol: