Zobacz pełną wersję : Klapka od baterii w YN 565- gdzie kupić?
Witam. Mam problem ze znalezieniem części do lampy YN 565 w postaci klapki od baterii, ułamałem zatrzask i nie trzyma baterii.
Posiadacie jakąś wiedzę na temat gdzie i czy dostanę taki element? Na allegro niema.
Mam nadzieje że niejestem skazany na frotkę do włosów pożyczoną od żony :)
Z góry dzięki
Pozdrawiam Karol
Witam. Mam problem ze znalezieniem części do lampy YN 565 w postaci klapki od baterii, ułamałem zatrzask i nie trzyma baterii.
Posiadacie jakąś wiedzę na temat gdzie i czy dostanę taki element? Na allegro niema.
Z góry dzięki
Pozdrawiam Karol
Poszukaj na ebay. Ja kupiłem tam do yn-568 bez problemu.
wiktor2323
16-12-2015, 23:50
Z góry dzięki
Pozdrawiam Karol
KSFOTO jak byś natrafił to daj znać- u mnie trzyma się na ostatnim i przed sezonem przydałoby się wymienić :)
Z góry dzięki
Pozdrawiam Karol
Ja kupiłem do YN 568 na Aliexpress dwie tak na wszelki wypadek. Napewno coś znajdziesz
Battery Door for YONGNUO Flash Speedlite YN 565EX II YN 565EX YN 560EX | eBay (http://www.ebay.com/itm/Battery-Door-For-Yongnuo-Flash-Speedlite-YN-565EX-II-YN-565EX-YN-560EX/111584316306?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%2 6asc%3D34492%26meid%3D1ff316470ef94c509c22db8d60f6 07a9%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D1115 84315292)
Ja kupiłem do YN 568 na Aliexpress dwie tak na wszelki wypadek. Napewno coś znajdziesz
Jest jeszcze inna opcja. Zapytalem w sklepie internetowym F. Maja dostepne.
50 zl + wysylka 15zl ( czy z wymiana czy bez cena ta sama) :/ Jaki jest przypuszczalny koszt zakupu na zagranicznych serwisach? Warta skóra wyprawki?
50 zl + wysylka 15zl ( czy z wymiana czy bez cena ta sama) :/ Jaki jest przypuszczalny koszt zakupu na zagranicznych serwisach? Warta skóra wyprawki?
Na ebayu znalazłem za $4.99 z darmową wysyłką, na ali podobnie. Wymiana bardzo szybka i łatwa, tyle że na dostawę pewnie dłużej poczekasz.
Nie wiem czemu masz aż takie rozterki. Jeśli mieszkasz w Polsce i masz dostęp do tego artykułu po co pakować się w Ebaye czy inne sklepy poza granicami.Zwłaszcza że koszt zakupu nie powoduje chyba jakiś dużych strat w Twej kieszeni.No ale każdy robi co mu pasuje.
Postanowilem zalozyc temat z mysla o uzytkownikach lamp YN. Wiele osob szukajacych alternatyw bedzie posilkowalo sie tym postem. Jest to element delikatny i latwo go uszkodzic. Zamawiajac zza granicy kilka sztuk sporo sie zaoszczedzi porownujac zakup w PL.
Ja odpowiedz znalazlem za co szczerze dziekuje. Mam nadzieje ze sporo ulatwi pozostalym posiadaczom YN 565
kup jeszcze tansza lampe=tansze czesci chocby i w afryce
Tanszych juz chyba niema. Bralem uzywana. Kosztowala mniej niz tankowanie na orlenie. :)
to czemu ryczysz ze klapka droga?
Niczego nowego ta dyskusja do watku nie wnosisz. :) zle interpretujesz posta.
Nanosze cenzure. 3maj sie
Przecież to średnio ogarnięty janusz wie - chcesz tanio zamawiasz z chin, chcesz szybko szukasz w PL.
Nic odkrywczego Twój wątek nie wniesie.
Generalnie chodzilo o dostepnosc. Poznalem odpowiedz w pierwszych kilku odpowiedziach. Po co nabijacie posty?