Zobacz pełną wersję : Używane body za ok 1100 zł
Witam
Jak w temacie.
Planuję zakup 10-18, 55-250, 50/1,8 czysto amatorsko, z przewagą fotek zwierzyny i makro.
Mam fujika x20 do makro w sam raz, ale już zwierzyny z tele ... postanowiłem spieniężyć i zakupić po raz kolejny canona
fundusze mam ograniczone, wszystko rozbije się w czasie.
Miałem kiedyś canona 1100 i 1200, ale po przejściach postanowiłem powrócić :)
Dzięki za odpowiedzi.
Za 1100zl
40d
50d
550d
600d
1200d
Wybierz co chcesz, ja bym wzial 600d bo uchylny ekranik duzo Ci da przy makro
doloz do 1200 bedziesz mial wiekszy wybor
Dzięki Panowie
Zapomniałem dodać właśnie, że do makro z podłoża uchylny ekranik by się przydał
salas tylko jak z tym Live View w tym canonie 600d?
Miałem już 1200d na forum gdzieś ślad jest, ale pucha wiele do życzenia ma
becekpl no dobra, a co to zmienia ta stówa ?
Macro to manualnie raczej wiec liveview sie nada, powiekszenie jest, mozesz tez zainstalowac ML to jakies dodatkowe bajery beda.
GalaktycznyMuczaczo
13-12-2015, 18:58
Canon - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (http://allegro.pl/lustrzanki-canon-110667?price_to=1100&order=pd)
600d
salas a czy body 600d z uchylnym ekranem (właśnie za tym jednak obstaję) w odróżnieniu do 100d jest jakaś znacząca różnica, robię nie tylko makro, ale jednak te sarenki i itp także
chciałbym taki uniwersalny zestaw, cholera miałem fujika hs35, wszystko w jednym, ale jakość fotek wiele do życzenia
jednak co większa matryca to większa, w nikona nie wchodzę bo dziadostwo drogie jest, a użytecznością o wiele słabsze, w/g mnie
--- Kolejny post ---
GalaktycznyMuczaczo wiem wiem, ale najpierw muszę spieniężyć x20, tylko się zastanawiam czy jednak warto :)
100d jest bardziej nowoczesne, dotykowy ekranik i chyba ciut lepszy af jesli dobrze pamietam no i jest mniejsze. Ewentualnie 650d ale to juz chyba troche drozsze