Zobacz pełną wersję : Studio huśtawka
canis_lupus
28-11-2015, 00:36
Co to kurna jest?! Jak można tak zasrać forum, że wszystkie normalne wątki odpłynęły na n-te strony? Przecież tego nie da się czytać!
josephcom
31-12-2015, 19:42
Nie jest źle "tylko" pierwsze trzy strony zdominowały reklamy Studia Huśtawka. Z drugiej strony wykazało to małą aktywność użytkowników tego forum. Może nikt już tu nie zagląda?
Bardzo dobrze że piszą o warsztatach żeby jeszcze inni byli tak aktywni było by z czego przebierać
Forum z czegoś się musi utrzymywać.
Jeśli kogoś aktywność tego użytkownika kole w oczy - polecam opcję "Dodaj do listy ignorowanych".
Sergiusz
02-02-2016, 01:21
Z całym szacunkiem, zapewne coś przeoczyłem i widzę, że Forum CB stało się chyba najbogatszym Forum świata i okolic. A tak na poważnie to dział wygląda jak by ktoś zasiał spam. Każdy temat warsztatów to nowy wątek i zero odpowiedzi. Dawno, dawno temu jak prowadziłem warsztaty na Forum to był jeden wątek i wystarczał. Co rok był zamykany bo trudno było przebrnąć przez wszystkie posty. Ale przez kilka lat były ze cztery wątki. Dodawanie do listy ignorowanych nie jest dobrym rozwiązaniem.
niektóre są ciekawe - sam bym się wybrał ale do stolicy trochę daleko.
BartasPL
03-02-2016, 02:33
Jasne, że ciekawe. Poza tym zróżnicowana tematyka i przystępne ceny. W ostatni weekend byłem u nich na warsztatach. Zrobiłem fajny materiał i poznałem kilka ciekawych osób. Polecam!
Ja też byłem i jadę znowu za 3 tygodnie - Huśtawka jest super :)
Warto pół Polski przejechać.
Sergiusz
05-02-2016, 01:30
Co to kurna jest?! Jak można tak zasrać forum, że wszystkie normalne wątki odpłynęły na n-te strony? Przecież tego nie da się czytać!
Nikt nie twierdzi, że warsztaty są do bani tylko, że Forum wygląda jak wyżej stoi napisane.
Zycie... na reklamy w apkach na andku tez tak narzekacie? Jest inne wyjscie 5zl/mc i macie spokoj.
canis_lupus
19-05-2016, 17:40
Zycie... na reklamy w apkach na andku tez tak narzekacie? Jest inne wyjscie 5zl/mc i macie spokoj.
Co, za 5zl zniknie ten spam? To są normalne wątki.
poza tym, zaglądnąłem z ciekawości. Dawniej udzielałem sie bo byli ludzie z Krakowa którym sie chciało łazic na plenery. Ludziom sie chciec przestało to nie udzielam się. Ot - zaglądnąłem z małpiej ciekawości.
Tak sobie przeglądam forum i widzę kolejny temat Studia Huśtawka pt. Akt w Parach.
http://www.canon-board.info/warsztaty-i-plenery-33/akt-w-parach-zmyslowa-intymnosc-15-16-10-a-104241/
Nie wiem kurde może się nie znam ale przykładowe zdjęcia są dla mnie idealnym przykładem na to, jak nie fotografować aktów.
Kolekcjoner
07-10-2016, 21:11
Nie wiem kurde może się nie znam ale przykładowe zdjęcia są dla mnie idealnym przykładem na to, jak nie fotografować aktów.
Może właśnie o to chodzi ;).
Może koledzy z Huśtawki utworzą własne podforum i po problemie?
Tak , jak kiedyś koledzy Ślubniacy, vel Kotleciarze (bez obrazy :)).
Może koledzy z Huśtawki utworzą własne podforum i po problemie?
Tak , jak kiedyś koledzy Ślubniacy, vel Kotleciarze (bez obrazy :)).
Zablokuj czy tam ukryj i problem z głowy :D tzn prawie z glowy bo na tapatalku nadal widzę -.-
Mnie to jest obojętne, podrzucam pomysły.
Kolejny "genialny" pokaz ze strony Studio Huśtawka.
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://studiohustawka.pl/wp-content/uploads/2016/09/13965-8038-11409-870x450.jpg)
Jeśli zastanawiacie się o co chodzi to informuję, że tematem zdjęcia i kursu jest "fotografia ślubna".
michalab
26-10-2016, 16:37
Też zwróciłem na to uwagę. Zdjęcie faktycznie robi wrażenie. Może ktoś ma jakiś pomysł jaką rolę pełnią kobiece nogi w LG rogu.
Zupełnie nie znam tego runku, więc mogę się mylić, ale ciężko mi uwierzyć, że to są autentycznie młodzi.