Zobacz pełną wersję : pomocy
Mój G3 po zrobieniu kolejnego zdjęcia zamarł w bezruchu z wysuniętym obietkywem bez reakcji na wyłącznik, bez reakcji na próbę ładowania akumulatora. Co robić? Czekam na pomysły
Mój G3 po zrobieniu kolejnego zdjęcia zamarł w bezruchu z wysuniętym obietkywem bez reakcji na wyłącznik, bez reakcji na próbę ładowania akumulatora. Co robić? Czekam na pomysły
A probowales wyjac akumulator i wlozyc go z powrotem?
Być może padł motor napędzający obiektyw.
To taka metoda na Windowsa troche :D
Ale w moim 300D tez czasem zdycha (choc nie totalnie, ale miga, ze jest rozladowany), a po ponownym wlozeniu znow dziala normlanie. Troche irytujace. Ktos wie z czego to wynika? Jak temu zapobiegac?
To taka metoda na Windowsa troche :D
Taka metoda na wiekszosc Errorow w Canonach (nawet w instrukcji opisana :shock: ) :roll: .
Jaki servis polecacie w Warszawie w tym temacie, oryginalny Canona czy moze inny. Słyszałem, ze jest dobry na tyłach Forum (Al. Jerozolimskie/Marszałkowska?
Co Wy na to?
[ Dodano: 11-10-2004 ]
:? Czy juz nikt nie chce mi pomnóc? :shock: