Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wykonanie Znaku Wodnego do zdjęć!

dziabaducha
15-11-2015, 02:19
Witam szanownych forumowiczów! :)
Mam nadzieję, że trafiłem do odpowiedniego działu :)
W ostatnim czasie zacząłem dostawać coraz więcej zleceń na zdjęcia okolicznościowe, osiemnastki czy prywatne sesje. I pasowałoby jakoś się podpisać kto wykonał ową fotografię jakimś ładnym "Znakiem Wodnym" :) I tutaj moje pytanie, czy ktoś z forumowiczów, forumowiczek posiada umiejętności aby wykonać ładny i w miarę sensowny "Znak Wodny" który mógłbym dodawać do swoich fotografii? :) Ewentualnie możecie polecić strony które by mi pomogły wykonać taki Znak :D Jestem gotów zapłacić pomoc! :D
Pozdrawiam ;)

zdebik
15-11-2015, 02:41
W PS mozesz sobie cos naskrobac i zapisac jako png (oczywiscie na przezeoczystym tle). W LR mozesz potem wybrac ten plik i nakladac na swoje fotografie.

GalaktycznyMuczaczo
15-11-2015, 05:25
https://uk.fiverr.com/categories/graphics-design/creative-logo-design/#layout=auto&page=1
projekty maja slabe ale to tylko 5$

dziabaducha
15-11-2015, 16:04
Właśnie próbowałem coś wytworzyć ale nie wychodzi mi to tak jak ja bym chciał :C Wiesz Zdebik w Photoshopie jestem trochę koślawy więc przy tworzeniu obiektów do Znaku Wodnego :/ Byłoby mi niezmiernie miło gdyby ktoś się tego podjął za mnie :) Ale jeszcze spróbuje coś naskrobać :P