Zobacz pełną wersję : Canon batterygrip-cashback
Battery Grip w promocji cashback â Canon PL (http://www.canon.pl/battery-grip-cashback/)
Ofensywa Canona z cashback`ami trwa.
Lepiej skorzystać z innej promocji i kupić grip np. Howell
Być może masz rację, ale bywają też tacy którym zależy na posiadaniu oryginalnego gripa, bo uważają że jest jakościowo najlepszy. W tej promocji oryginalny grip do 5D3 wypada prawie gratis.
Być może masz rację, ale bywają też tacy którym zależy na posiadaniu oryginalnego gripa, bo uważają że jest jakościowo najlepszy. W tej promocji oryginalny grip do 5D3 wypada prawie gratis.
Po tej promocji widać ile tak naprawdę powinny takie gripy kosztować
Po tej promocji widać ile tak naprawdę powinny takie gripy kosztować
Tom77 uważasz, że ok. 100zł? :)
Tom77 uważasz, że ok. 100zł? :)
Koszt produkcji to 30 zł więc dlaczego by nie :)
Co ty tutaj o jakichś wyimaginowanych promocjach piszesz. Jak bym miał kupić 5D3 w sklepie sprzedającym aparat z cashbackiem, to zapłacę 11000 PLN bez złotówki, jak w innym nie promowanym przez koncern sklepie 9898 PLN. Cena gripa jest taka sama. Czyli bez żadnego bawienia się w wycinanie kodów, wysyłanie, rozliczanie pita, wychodzę praktycznie na to samo. I dodatkowo nie wspieram mydlenia oczu jakimś cashbackiem, żeby się konkretne sklepy mogły dodatkowo obłowić. Jako klient oczekuję promocji z której ja będę miał korzyść, a nie sieć dystrybucyjna. Niech Canon zrobi promocję dla wybranych dystrybutorów to będzie ok, ale niech nie włączają w to dodatkowo ostatecznych klientów, którzy nie wiem po co mieliby brać udział w tej szopce.
Ale ten za 9898 nie będzie z Polskiej dystrybucji tylko import. Czyli gwarancja taka sobie.
Naprawdę jesteś pewien, że spoza EU? Jakoś nie jestem przekonany, ale może się mylę, proszę wyprowadzić mnie z błedu :)