Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Najbliższy polecany serwis w okolicy Słupska

zodzak
24-10-2015, 17:15
Witam,
Czy wie ktoś może gdzie można oddać body 5D mark II do serwisu na przegląd i ewentualną naprawę w okolicy Słupska? Oczywiście trójmiasto także wchodzi w grę. Z tego co zdążyłem się zorientować to widzę serwis na żytniej w Wa-wie ale co dalej? :) no a raczej bliżej ;)

becekpl
24-10-2015, 17:20
bliżej jest BT-foto na armii ludowej

zodzak
24-10-2015, 17:42
bliżej jest BT-foto na armii ludowej
a w jakim mieście?

chester_jds
24-10-2015, 20:06
To był żart. Że BT-foto miedzy Waryńskiego i Marszałkowską jest bliżej, niż ul Żytnia. Wsio w Warszawie. Rozglądnij się w 3mieście. Bliżej Biedroncity żadnej metropolii nie masz i tak.

zodzak
26-10-2015, 23:11
To był żart. Że BT-foto miedzy Waryńskiego i Marszałkowską jest bliżej, niż ul Żytnia. Wsio w Warszawie. Rozglądnij się w 3mieście. Bliżej Biedroncity żadnej metropolii nie masz i tak.

Tak myślałem że najbliżej coś w Trójmieście tyle, że nie wiem czy tam coś jest wartego zainteresowania? Może ktoś ma jakieś doświadczenie z jakimkolwiek serwisem z Trójmiasta którego by polecił?

chester_jds
27-10-2015, 00:03
Jak poprzeglądasz różne fora, to albo Fotcomplex, albo OK Serwis. To pierwsze w Gdyni na Armii Krajowej, więc wsiadasz w SKM Sprinter i jesteś prawie w domu :) To drugie to Przymorze, przy najdłuższym falowcu. Opinie zawsze różne, jednemu dogodzili, innemu nie.
Zwykła konserwacja sprzętu to nie jest rozszczepianie jądra atomu, pojedź do Gdyni (zawsze bliżej) i pewnie CI zrobią porządnie.

zodzak
29-10-2015, 23:18
Jak poprzeglądasz różne fora, to albo Fotcomplex, albo OK Serwis. To pierwsze w Gdyni na Armii Krajowej, więc wsiadasz w SKM Sprinter i jesteś prawie w domu :) To drugie to Przymorze, przy najdłuższym falowcu. Opinie zawsze różne, jednemu dogodzili, innemu nie.
Zwykła konserwacja sprzętu to nie jest rozszczepianie jądra atomu, pojedź do Gdyni (zawsze bliżej) i pewnie CI zrobią porządnie.

dzięki za info. Pozdrawiam, Marcin.