Zobacz pełną wersję : Lens Cashback Canon
Canon rozszalał się z cashback'ami, oto kolejny tym razem na obiektywy.
Lens Cashback - Canon Polska (http://www.canon.pl/lens-cashback/)
Canon rozszalał się z cashback'ami, oto kolejny tym razem na obiektywy.
Lens Cashback - Canon Polska (http://www.canon.pl/lens-cashback/)
ja bym wolał, żeby najpierw uporali sie z poprzednimi:twisted:
w moim sklepie cena 24-104L wzrosła w ciągu miesiąca o 1200 zł.
Teraz 3800...
Jakiś szał
To akurat jest cena absurdalna, bo w dobrych sklepach można kupić za ok. 2900. Tym niemniej faktycznie - trochę podrożał.
robertskc7
04-09-2015, 08:40
Ponad rok temu dałem 8300 za 85L z CB 800 zł Dzisiaj można kupić z tym samym Cb za 7200, czyli można mieć nówkę w cenie używek lub 35LII
No nieźle można mieć
85LII - 6500zł,
35IS - 1900zł,
50L - 4700zł,
24LII - 5000zł,
w moim sklepie cena 24-104L wzrosła w ciągu miesiąca o 1200 zł.
Teraz 3800...
Jakiś szał
widocznie wiedzieli o cashbacku, cashback jest dla sprzedawców, a nie dla kupujących ten mechanizm funkcjonuje od dawna
Orientujecie się może, czy ten nowy cash back na obiektywy obowiązuje dla wszystkich sklepów internetowych? Pamiętam, że kiedyś był tylko dla wskazanych, a pytam bo mam akurat kupon promocyjny do redcoon i w ten sposób miałbym małą kumulację cashbacków :)
Dla wskazanych - jest lista na stronie Canona .
Mam małe pytanie. Kupiłam obiektyw objęty takową promocją, tyle że. Produkt zarejestrowany jest na moim koncie na stronie Canona, ale obiektyw był kupowany na fakturę przez mojego tatę. I teraz nie wiem, czy w formularzu wszystko wypełniać moimi danymi, czy jego? Czy to nie gra aż takiej dużej roli?
jak brał na fakture to do zwrotu raczej powino sie podac dane firmy (caschback jest przychodem firmy i należy go wykazac w pit lub cit cos jest na ten temat w regulaminie) przynajmniej ja tak robie, jeśli źle niech mnie ktos poprawi
Tzn to jest jego firma i to jest na jego jako osobę, więc nie wiem co mam robić..