Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : FotoReportaż z Imprezy plenerowej

marcin_g
09-08-2015, 00:16
Witam

Chciałbym poradzić się was w kwestii na co muszę zwrócić uwagę podczas fotografowania imprezy plenerowej, jest to powiedzmy piknik rodzinny. Sporo ludzi, różne prezentacje firm jak i urzędów państwowych. To taki przykład. Zależy mi żebyście trochę podpowiedzieli mi, bo nie chce popełniać podobnych błędów jak wy kiedyś. Co prawda najlepsza nauka wychodzi na własnych przeżyciach i błędach, ale pozwólcie że w tej kwestii przyoszczędzę trochę klatek na moim aparacie. Za wszystkie wskazówki serdecznie dziękuję.

Jeśli nie jasno to opisałem lub zamieściłem post w złym dziale proszę o poprawienie mnie lub zdanie pytanie, do sprecyzowania o co mi chodzi.

Z góry serdecznie dziękuję.

GalaktycznyMuczaczo
09-08-2015, 01:02
skup sie na emocjach a nie cykaniu ludzi ktorzy beda ci sie ustawiac do zdjec typu EJ ZROB NAM TERA FOCIE

marcin_g
10-08-2015, 16:55
Dziękuję za podpowiedź. Cenna podpowiedź.

Przemek_PC
11-08-2015, 00:01
A ja powiem inaczej, rob takie zdjecia jakie chce zleceniodawca.

marcin_g
12-08-2015, 15:49
Tu muszę Cię zaskoczyć. Oni liczą na moje doświadczenie, na pytanie ile zdjęć, usłyszałem odpowiedź ile zrobię tyle będzie.

becekpl
12-08-2015, 16:26
obie strony zaskoczone

GalaktycznyMuczaczo
12-08-2015, 20:11
Tu muszę Cię zaskoczyć. Oni liczą na moje doświadczenie, na pytanie ile zdjęć, usłyszałem odpowiedź ile zrobię tyle będzie.

no to szok :) marcin i co teraz planujesz?

jaś
17-08-2015, 18:58
no to szok :) marcin i co teraz planujesz?

będzie focił aż się karta nie skończy :mrgreen:

czarq
19-08-2015, 09:41
Może to Ci troszeczkę pomoże Zasady komponowania reportażu (fotoreportażu) | Fotografia blog Dominik Golenia (http://dg.art.pl/zasady-komponowania-reportazu-fotoreportazu/)