Zobacz pełną wersję : Szukam serwa na galerię zdjęć najlepiej free
stdanielo
10-04-2006, 21:19
Jak w temacie, może coś wiecie, mój admin, rzucił pracę i konto poszło szczekać. A przydałoby się zrobić jakąś galeryjkę. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Daniel
www.fotopic.net
Nie wiem czy o coś takiego Ci chodzi ale zajrzeć możesz - ja tam mam swoje kolekcje, w miarę możliwości uzupełniam. Całkowicie free - 250mb do wykorzystania.
stdanielo
10-04-2006, 23:18
TOKIN'ka dzięki śliczne, działa i do tego ma full opcji, teraz tylko zdjęcia dodawać.
Pozdrawiam
TOKIN'ka dzięki śliczne, działa i do tego ma full opcji, teraz tylko zdjęcia dodawać.
Pozdrawiam
Nie ma za co.
Jeśli mogę doradzić, to dodawaj zdjęcia tematycznie, tak aby pasowały do jednej kolekcji (potem możesz do niej wrócić i dodać ponownie - odjąć też;). Z mojego doświadczenia wynika, że jeśli za jednym razem uploaduję zdjęcia, które są przeznaczone do różnych tematycznych kolekcji, to potem robi się nieżły bigos.:twisted:
Na początku bądź przygotowany że każą Ci chwilę odczekać na "approving" (dostaniesz maila) potem idzie automatycznie z reguły